Data Discovery Experience: haal échte businesswaarde uit uw data

Beantwoord snel (en betaalbaar) de vraag hoe u businesswaarde haalt uit uw data. Met de Data Discovery Experience van Inergy kijkt u kritisch naar uw eigen organisatie. U ontdekt in korte tijd waar u moet beginnen en waar u winst kunt behalen met BI en Analytics – zonder grote investeringen te doen!

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze Data Discovery Experience u oplevert

  • Nieuwe inzichten uit bestaande data
  • Unieke businesscase voor uw bedrijf
  • Proof of Concept

Wat u van ons kunt verwachten

01. Nieuwe inzichten uit bestaande data

Uw data is van onschatbare waarde. Met de Data Discovery Experience verzamelen wij data uit uw organisatie en verrijken deze vervolgens – indien nodig – met externe data van informatieleveranciers. Deze data biedt u nieuwe inzichten, waarmee u verbeteracties in gang kunt zetten. Een gevonden inzicht is soms een bevestiging van uw onderbuikgevoel of soms juist een complete verrassing.

02. Unieke businesscase voor uw bedrijf

We zoeken samen met u naar businessvraagstukken waarvan u verwacht dat u er winst mee kunt boeken. Op basis van scherp geformuleerde hypotheses maken we vervolgens inzichtelijk hoe het gebruik van data kan helpen de vraagstukken te beantwoorden. In onze aanbevelingen maken we een vertaalslag naar de praktijk. We schetsen hoe u uw business kunt optimaliseren om de concurrentie voor te blijven, kosten te besparen en efficiency te verbeteren.

03. Proof of Concept

Met de Data Discovery Experience maakt u innovatie tastbaar met een Proof of Concept. Daarin kunt u oplossingen voor analytics en dashboarding uitproberen, zodat u ziet wat het oplevert en ervaart hoe het werkt. U koopt immers ook geen nieuwe auto zonder een testrit te doen. Met onze Proof of Concept gaat u direct aan de slag met de tools en uw eigen data. Voor een vaste, lage prijs.

 

Peter Boumans

Contact

Wilt u ook meer uit uw data halen?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Peter Boumans via peter.boumans@inergy.nl

Bekijk al onze oplossingen voor finance