Bespaar tijd en moeite: automatiseer de controle van jouw jaarrekening

Maak het controleren van jouw jaarrekening een stuk eenvoudiger met de krachtige data-analyse van Inergy. Je hoeft nooit meer handmatig brondocumenten samen te stellen, over te zetten en te checken. Zo kunnen jouw accountants zich ontwikkelen tot échte trusted partners voor financiële, fiscale en ondernemingsvraagstukken.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze Accountancy Solution jou oplevert

  • Data-analyse speciaal voor accountancy
  • Razendsnel en volledig automatisch
  • Inzichten uit analyse en visualisatie

Wat jij van ons kan verwachten

01. Data-analyse speciaal voor accountancy

Je neemt geen accountants in dienst vanwege hun vergaande kennis van Excel. Jij wilt dat accountants meerwaarde bieden op het vlak van advies, meedenken en bijsturen. Dat kan alleen als je beschikt over een oplossing voor dataverwerking en –analyse die automatisch brondocumenten genereert die de basis vormen voor het controleproces. Zo leg je meer de focus op advies doordat technologie het routinematige werk overneemt. Dat biedt jouw accountant meer uitdaging en werkplezier in deze schaarse arbeidsmarkt.

02. Razendsnel en volledig automatisch

Je profiteert door aanzienlijk tijd te besparen op het controleproces van jaarrekeningen. De oplossing haalt automatisch de juiste informatie op, voegt het samen, maakt het gereed voor analyse én voert de controles uit. Niet steekproefsgewijs, maar op alle gegevens. Bovendien koppel je de oplossing eenvoudig met financiële pakketten en bankomgevingen, dankzij gangbare exportformaten.

03. Inzichten uit analyse en visualisatie

Je doet verrassende nieuwe inzichten op dankzij de uitgebreidere mogelijkheden voor risicoanalyse, big data-analyses en datavisualisaties. Je kiest zelf uit een breed scala aan functionaliteiten, passend bij de wensen van jouw organisatie of die van jouw klanten.

Peter Boumans

Contact

Wil jij ook de controle van je jaarrekening automatiseren? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Peter Boumans via peter.boumans@inergy.nl

    Bekijk al onze oplossingen voor finance