Uw klantenbestand altijd up-to-date met NAW-OK

Een betrouwbaar adressenbestand is essentieel om klanten op het juiste moment en op de juiste manier te bereiken. Met NAW-OK zorgt u ervoor dat adresgegevens van uw klanten altijd actueel zijn. Daarnaast leert u ze beter kennen door gegevens te verrijken met bijvoorbeeld e-mailadressen en mobiele telefoonnummers.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze oplossing NAW-OK u oplevert

  • Verbetering van de dienstverlening
  • Controle van de kwaliteit
  • Compliant werken

Wat u van ons kunt verwachten

01. Verbetering van de dienstverlening

Voor financieel dienstverleners is het erg belangrijk om contactgegevens van klanten actueel te houden. Er zit vaak een lange tijd tussen het moment dat diensten afgesloten en daadwerkelijk gebruikt worden. Mensen verhuizen, hun burgerlijke stand verandert of ze overlijden. Met de adresservice NAW-OK van Inergy, blijft u op de hoogte van deze veranderingen. NAW-OK helpt u zelfs te bepalen of iemand overleden is en wie de nabestaanden en/of erfgenamen zijn. Zo kunt u klanten de beste service bieden.

02. Controle van de kwaliteit

Met NAW-OK profiteert u van de gecombineerde kracht van verschillende databronnen. NAW-OK voedt een slim algoritme met zorgvuldig geselecteerde databronnen, geheel volgens wet- en regelgeving. Bovendien biedt Inergy een kwaliteitsgarantie door een representatieve steekproef van het opgeschoonde klantenbestand na te bellen. Zo kunt u erop vertrouwen dat klantgegevens altijd betrouwbaar en actueel zijn.

03. Compliant werken

Klanten gaan ervan uit dat u vertrouwelijke informatie goed en veilig beheert en toezichthouders eisen dat u compliant bent. Met de adresservice NAW-OK controleert, verbetert en vult u klantgegevens continu aan en zorgen we ervoor dat u altijd voldoet aan de laatste wet- en regelgeving. Zo beschikt u over een database die compleet én compliant is!

Peter Boumans

Contact

Wilt u ook een betrouwbaar adressenbestand?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Peter Boumans via peter.boumans@inergy.nl

Bekijk al onze oplossingen voor finance