NAW-gegevens aangevuld en verbeterd, compleet én compliant

Het actueel houden van adres- en contactgegevens van klanten is niet makkelijk. Mensen verhuizen, gaan trouwen of scheiden waardoor hun achternaam verandert of komen te overlijden. Hoe zorg je dat jouw database up-to-date is? En hoe kan je die data verrijken met bijvoorbeeld adresgegevens of vaste en mobiele telefoonnummers? Maak kennis met de NAW-OK service van Inergy.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze oplossing NAW-OK jou oplevert

  • Compleet én compliant
  • Verbeterde dienstverlening uitvaartverzekeraar
  • Kwaliteitscontrole

Wat jij van ons kan verwachten

01. Compleet én compliant

De NAW-OK service maakt gebruik van verschillende databronnen om jouw adressenbestand te controleren, te verbeteren en aan te vullen. Uiteraard houden we ons daarbij aan de wet- en regelgeving zoals de Wet meldplicht datalekken en de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG, of in het Engels: GDPR). Zo zorg je voor een database die compleet én compliant is!

02. Verbeterde dienstverlening uitvaartverzekeraar

Een betrouwbaar adressenbestand is essentieel om klanten op het juiste moment en op de juiste manier te bereiken. Voor uitvaartverzekeraar Ardanta, een dochteronderneming van a.s.r., is het ontzettend belangrijk om contactgegevens van klanten actueel te houden. Er zit in de meeste gevallen een lange tijd tussen het moment dat de polis wordt afgesloten en het overlijden. En dus zijn mensen in die periode vaak meer dan eens verhuisd. Met de NAW-OK service van Inergy is de betrouwbaarheid van de klantgegevens substantieel verbeterd.

03. Kwaliteitscontrole

De kracht van NAW-OK zit hem in de combinatie van verschillende databronnen. Inergy heeft toegang tot uiteenlopende databases die we op een slimme manier in een algoritme processen. Zo komen we tot een zeer hoge betrouwbaarheid van de gegevens. Bovendien verzorgt Inergy een kwaliteitscontrole door een representatieve steekproef van het opgeschoonde klantenbestand na te bellen.

Het Inergy platform

Wil je snel en gemakkelijk adressen verrijken van jouw klanten? Maak dan gebruik van het Inergy platform. Deze beveiligde persoonlijke omgeving biedt jou de mogelijkheid om een bestand te uploaden voor controle, verrijking c.q. verbetering van NAW-gegevens. Snel, makkelijk, betrouwbaar en effectief! Ook bestaat de mogelijkheid om door middel van een API het Inergy NAW-OK platform aan te roepen vanuit jouw eigen programmatuur.

Nick Andriessen

Contact

Wil jij ook een betrouwbaar adressenbestand? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 06 31 99 38 72

Mail Nick Andriessen via nick.andriessen@inergy.nl

    Bekijk al onze oplossingen voor finance