Is mijn informatiewens haalbaar?

De oplossing laat in één oogopslag de gemiste omzetpotentie zien van alle bestaande locaties. Tevens krijgt elk filiaal een score voor efficiency (omzet gedeeld door potentiële omzet) zodat direct zichtbaar is welke filialen het goed doen en welke juist niet.

Vertel meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

De locatie optimalisatie oplossing biedt

  • Inzicht in potentiele omzetgroei huidige locaties
  • Inzicht in omzet potentie nieuwe locatie
  • Data gedreven besluitvorming rond vestigingsplaatskeuze
  • Inzicht in potentiele omzetgroei huidige locaties
  • Inzicht in omzet potentie nieuwe locatie

Wat u van ons kunt verwachten

01. Inzicht in potentiele omzetgroei huidige locaties

Door externe en interne data te combineren in een geavanceerd data science model zijn wij in staat de maximale omzetpotentie van iedere locatie te berekenen. Het combineren van deze omzetpotentie met de huidige omzet van deze locatie / filiaal zogt voor een ranking in efficiency. De top en flop wordt zo duidelijk inzichtelijk!

02. Inzicht in omzet potentie nieuwe locatie

Het geavanceerde data science model kan tevens worden gehanteerd om de omzetpotentie van een nieuwe locatie inzichtelijk te maken. Onze oplossing heeft slecht het adres als input nodig en het beoogde aantal vierkante meter vloeroppervlakte. Binnen enkele minuten is de exacte omzetpotentie doorgerekend.

03. Data gedreven besluitvorming rond vestigingsplaatskeuze

Een juiste vestigingsplaatskeuze is van levensbelang voor elke retailer. Het succes van een retailer is namelijk mede afhankelijk van locatie van het vastgoed. Bovendien vraagt elke nieuw te openen locatie een forse investering. De locatie optimalisatie oplossing biedt het inzicht wat nodig is voor een vestigingsplaatskeuze.

Peter Boumans

Contact

Test

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Peter Boumans via peter.boumans@inergy.nl

Bekijk al onze retail oplossingen