Regulatory Data Platform: altijd grip op compliance

Voldoe met uw organisatie altijd aan de actuele wet- en regelgeving. Zorg er met één platform voor dat u weet waar data vandaan komt, wie toegang heeft tot welke data en waarvoor het gebruikt wordt. Zo bent u bij iedere audit of rapportage zeker van een positieve uitkomst en optimaal voorbereid op toekomstige wijzigingen in wet- en regelgeving.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat ons Regulatory Data Platform u oplevert

  • Track-en-trace van data
  • Snel wijzigingen doorvoeren
  • Periodieke compliance scan

Wat u van ons kunt verwachten

01.Track-en-trace van data

Uw data staat verspreid over diverse bronnen. Om compliant te zijn, moet u weten waar uw data precies vandaan komt. Wij helpen u daarbij door alle gegevens in uw organisatie inzichtelijk te maken. Zie het als een track-en-trace van uw data. In een oogopslag ziet u precies op welke plek data staat, wie er toegang tot deze data heeft en welke bewerkingen er zijn gedaan. Zo houdt u de controle over alle gegevens in uw organisatie.

02. Snel wijzigingen doorvoeren

Komt er nieuwe wet- en regelgeving aan? U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de gevolgen voor uw organisatie. Met het Regulatory Data Platform is uw data goed gestructureerd om nieuwe veranderingen snel door te voeren of nieuwe verzoeken om inzichten snel te leveren. Zo hoeft u nooit meer langdurige en dure projecten op te starten om compliant te blijven.

03. Periodieke compliance scan

Kom nooit meer voor onverwachte verrassingen te staan. Met onze service identificeren we periodiek veranderingen die nodig zijn om te voldoen aan veranderende wet- en regelgeving en trends in de branche.

 

Peter Boumans

Contact

Wilt u altijd grip houden op uw data compliance?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Peter Boumans via peter.boumans@inergy.nl

Bekijk al onze oplossingen voor finance