Controleer en voorspel uw voorraad nauwkeurig

Alles valt of staat met de kwaliteit van uw voorraadmanagement. Heeft u te veel voorraad? Dan kost het u geld. Heeft u te weinig? Dan kost het u klanten. Beheers uw voorraad volledig met onze oplossing.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze oplossing voor voorraadoptimalisatie u oplevert

  • Realiseer hogere klanttevredenheid
  • Voorkom onnodig beslag van kapitaal
  • Vermijd derving

Wat u van ons kunt verwachten

01. Realiseer hogere klanttevredenheid

Met onze oplossing voor voorraadoptimalisatie krijgt u een integraal beeld van uw voorraden. En beter nog, u kunt inschatten wat uw buffervoorraad moet zijn. Dat kan door voorspellingen te doen met uw data in combinatie met externe data, zoals weerberichten of demografische gegevens. Zo zorgt u ervoor dat u altijd voldoende producten op voorraad heeft, waardoor uw klant nooit misgrijpt en altijd vindt wat hij zoekt.

02. Voorkom onnodig beslag van kapitaal

Vermijd te grote voorraden met onze oplossing. Een voorraadoverschot betekent een beslag op uw kapitaal. Kapitaal dat u niet kunt investeren in uw bedrijf. Andere voordelen van een correcte voorraad zijn het verlagen van de ruimtekosten en de risico- en verouderingskosten.

03. Vermijd derving

Verlaag het risico dat artikelen onverkocht in uw magazijn blijven staan of erger nog, dat u artikelen moet weggooien. Doordat u exact inzicht heeft in uw voorraad en in de vraag die in de komende periode ontstaat, voorkomt u derving.

 

Ivo Postma

Business development manager

Contact

Wilt u volledig zicht op uw voorraden?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Ivo Postma via Ivo.postma@inergy.nl

Bekijk al onze logistieke oplossingen