Voorkom lange wachttijden door slim gebruik te maken van jouw boordcomputerdata

Tijd is geld, vooral in de logistiek. Verbeter daarom de urenregistratie van jouw chauffeurs en voorkom onnodig lange wachttijden voor het afleveren van goederen. Wacht niet langer: laat je data waarde opleveren voor jouw business.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze oplossing voor wachttijdoptimalisatie jou oplevert

  • Inzicht in de logistieke operatie
  • Toetsing van bestaande contractafspraken
  • Efficiëntere logistieke keten

Wat jij van ons kan verwachten

01.Inzicht in de logistieke operatie

Hoe gebruiken vrachtwagenchauffeurs een boordcomputer? Inergy creëert inzicht door data uit jouw transactiesystemen te combineren met boordcomputerdata. Zo leg je verbeterkansen in het boordcomputergebruik bloot, bijvoorbeeld dat chauffeurs bij aankomst bij een distributiecentrum sneller moeten aangeven dat ze onnodig wachten. Dat leidt tot een forse kostenbesparing, bijvoorbeeld omdat je onnodige wachtkosten conform contractuele afspraken kan verhalen op de ontvanger.

02. Toetsing van bestaande contractafspraken

Dankzij inzichten uit jouw data krijg je een scherp beeld van de prestaties van ontvangende distributiecentra. Je weet zo welke distributiecentra zorgen voor lange wachttijden. Op deze manier heb je voldoende bagage om bestaande contractafspraken met distributiecentra te toetsen aan de werkelijke prestaties en waar nodig aan te scherpen.

03. Efficiëntere logistieke keten

De logistieke keten bestaat uit verschillende onderdelen. Presteert een onderdeel niet goed, dan heeft dat gevolgen voor de gehele keten. Als een vrachtwagenchauffeur te lang moet wachten bij een distributiecentrum, moet hij die tijd zien in te halen. Wanneer je het proces rondom het lossen verbetert – waaronder het verkorten van wachttijden – draagt dat bij aan de totale performance van de logistieke keten.

Richard van Seeters

Contact

Ben je klaar met onverklaarbare en lange wachttijden? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Richard van Seeters via richard.van.seeters@inergy.nl

    Bekijk al onze logistiek oplossingen