Voorkom lange wachttijden door slim gebruik te maken van uw boordcomputerdata

Tijd is geld, vooral in de logistiek. Verbeter daarom de urenregistratie van uw chauffeurs en voorkom onnodig lange wachttijden voor het afleveren van goederen. Wacht niet langer: laat uw data waarde opleveren voor uw business.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze oplossing voor wachttijdoptimalisatie u oplevert

  • Inzicht in de logistieke operatie
  • Toetsing van bestaande contractafspraken
  • Efficiëntere logistieke keten

Wat u van ons kunt verwachten

01.Inzicht in de logistieke operatie

Hoe gebruiken vrachtwagenchauffeurs een boordcomputer? Inergy creëert inzicht door data uit uw transactiesystemen te combineren met boordcomputerdata. Zo legt u verbeterkansen in het boordcomputergebruik bloot, bijvoorbeeld dat chauffeurs bij aankomst bij een distributiecentrum sneller moeten aangeven dat ze onnodig wachten. Dat leidt tot een forse kostenbesparing, bijvoorbeeld omdat u onnodige wachtkosten conform contractuele afspraken kunt verhalen op de ontvanger.

02. Toetsing van bestaande contractafspraken

Dankzij inzichten uit uw data krijgt u een scherp beeld van de prestaties van ontvangende distributiecentra. U weet zo welke distributiecentra zorgen voor lange wachttijden. Op deze manier heeft u voldoende bagage om bestaande contractafspraken met distributiecentra te toetsen aan de werkelijke prestaties en waar nodig aan te scherpen.

03. Efficiëntere logistieke keten

De logistieke keten bestaat uit verschillende onderdelen. Presteert een onderdeel niet goed, dan heeft dat gevolgen voor de gehele keten. Als een vrachtwagenchauffeur te lang moet wachten bij een distributiecentrum, moet hij die tijd zien in te halen. Wanneer u het proces rondom het lossen verbetert – waaronder het verkorten van wachttijden – draagt dat bij aan de totale performance van de logistieke keten.

Richard van Seeters

Contact

Bent u klaar met onverklaarbare en lange wachttijden?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Richard van Seeters via richard.van.seeters@inergy.nl

Bekijk al onze logistiek oplossingen