Digitaliseer jouw planning & control cyclus

Verbind mensen en systemen, vereenvoudig processen en versterk de prestaties van jouw gemeente met een digitale planning & control cyclus. Ontdek hoe jij dat doet in drie stappen.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

In drie stappen naar een digitale planning & control cyclus

  • Volwassenheid van control checken
  • Ideale workflow opzetten
  • Strategie voor digitalisering vastleggen

Wat jij van ons kan verwachten

01. Volwassenheid van control checken

De digitalisering van control betekent niet alleen het stroomlijnen van processen, maar ook het structureren van de wereld waarin jouw gemeente werkt. Om structuur aan te brengen, brengen we in kaart hoe jouw gemeente er op dit moment voor staat. We controleren samen de digitale volwassenheid van de hele planning & control cyclus: welke processen leiden tot welke planning & control producten? Welke mensen en afdelingen zijn erbij betrokken? Welke databronnen zijn er en welke hebben we nodig om meer structuur te realiseren?

02. Ideale workflow opzetten

Wanneer we in beeld hebben hoe producten tot stand komen, kijken we samen naar een logische volgorde om planning & control producten efficiënter te verwezenlijken. Dat doen we door inzichtelijk te maken welke mensen wat doen. Het gebruik van de software LIAS Enterprise versterkt die ideale workflow. Het maakt een einde aan Excel-spreadsheets en Word-documenten en plaveit de weg naar een gestructureerd en digitaal planning & control product.

03. Strategie voor digitalisering vastleggen

Op het moment dat we samen een doeltreffende workflow hebben vastgesteld, helpen we bij het maken van een strategisch plan voor verdere digitalisering. Een belangrijk onderdeel is dat we kijken naar de consumenten van de informatie. Hoe zoeken zij naar de benodigde informatie? En wat doen ze ermee? Op basis daarvan stippelen we samen een route uit naar de digitalisering van alle planning & control processen en producten én het optimale gebruik ervan.

 

Nick Andriessen

Wil jij ook een eenvoudigere en digitale planning & control cyclus?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Nick Andriessen via nick.andriessen@inergy.nl

Bekijk al onze oplossingen voor de lokale overheid