Breng uw risicoportefeuille snel en doeltreffend in beeld

Breng uw risicoportefeuille snel en doeltreffend in beeld om te zien waar u maatregelen moet nemen. Risicomanagement in LIAS Enterprise ondersteunt uw volledige risicoproces en koppelt de geïnventariseerde risico’s aan afdelingen, doelen of (beleids)programma’s, producten en projecten. In een interactieve risicomatrix hebt u snel inzicht in de mate waarin u in control bent.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Risico's volledig geïntegreerd met P&C

  • Integratie met planning en verantwoording
  • In een handomdraai verantwoording afleggen
  • Makkelijk zien waar risico’s zitten

Wat u van ons kunt verwachten

01. Integratie met planning en verantwoording

Enterprise Risk Management is naadloos geintegreerd in LIAS. Op het moment dat u de combinatie maakt met de modules Financieel management en Prestatiemanagement, creëert u veel meer dan een P&C-proces. U realiseert dan een krachtige omgeving die u helpt bij het beter besturen van uw organisatie.

02. In een handomdraai verantwoording afleggen

Elke organisatie dient zich te verantwoorden. De manier waarop die verantwoording plaats moet vinden, wisselt. Soms is een eenvoudige rapportage genoeg. In andere gevallen dient u te rapporteren op basis van strikte normen in een specifiek bestandsformaat. De gegevens die aan die verschillende rapportages ten grondslag liggen echter, veranderen niet. Onze oplossingen helpen u snel en eenvoudig kloppende, actuele inzichten te bieden in alle aspecten van uw financiële huishouding. Precies in de opmaak en het bestandsformaat dat u nodig heeft. U kunt zelfs met één druk op de knop uw jaarverslag online zetten. In uw eigen huisstijl. Voldoen aan uw verantwoordingsplicht was nog nooit zo makkelijk.

03. Makkelijk zien waar risico’s zitten

Risico’s worden pas écht een probleem als u ze niet kunt zien. Risico’s worden onzichtbaar wanneer u niet in staat bent om de juiste dwarsverbanden te leggen, bijvoorbeeld omdat de informatie die u nodig heeft in meerdere systemen staat die niet gekoppeld zijn. Met onze oplossingen brengt u alle relevante informatie samen in één enkele omgeving. Daardoor wordt het mogelijk om voortdurend de vinger aan de pols te houden. Organisatiebreed of juist per afdeling, project of programma.

Danny Bosman

Directeur

Behoefte aan een glazen bol voor uw organisatie?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Danny Bosman via danny.bosman@inergy.nl

Bekijk al onze oplossingen voor de lokale overheid