Breng jouw risicoportefeuille snel en doeltreffend in beeld

Breng jouw risicoportefeuille snel en doeltreffend in beeld om te zien waar je maatregelen moet nemen. Risicomanagement in LIAS Enterprise ondersteunt jouw volledige risicoproces en koppelt de geïnventariseerde risico’s aan afdelingen, doelen of (beleids)programma’s, producten en projecten. In een interactieve risicomatrix heb je snel inzicht in de mate waarin je in control bent.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Risico's volledig geïntegreerd met P&C

  • Integratie met planning en verantwoording
  • In een handomdraai verantwoording afleggen
  • Makkelijk zien waar risico’s zitten

Wat jij van ons kan verwachten

01. Integratie met planning en verantwoording

Enterprise Risk Management is naadloos geintegreerd in LIAS. Op het moment dat je de combinatie maakt met de modules Financieel management en Prestatiemanagement, creëer je veel meer dan een P&C-proces. Je realiseert dan een krachtige omgeving die je helpt bij het beter besturen van jouw organisatie.

02. In een handomdraai verantwoording afleggen

Elke organisatie dient zich te verantwoorden. De manier waarop die verantwoording plaats moet vinden, wisselt. Soms is een eenvoudige rapportage genoeg. In andere gevallen dien je te rapporteren op basis van strikte normen in een specifiek bestandsformaat. De gegevens die aan die verschillende rapportages ten grondslag liggen, veranderen niet. Onze oplossingen helpen je snel en eenvoudig kloppende, actuele inzichten te bieden in alle aspecten van jouw financiële huishouding. Precies in de opmaak en het bestandsformaat dat jij nodig hebt. Je kan zelfs met één druk op de knop jouw jaarverslag online zetten. In jouw eigen huisstijl. Voldoen aan je verantwoordingsplicht was nog nooit zo makkelijk.

03. Makkelijk zien waar risico’s zitten

Risico’s worden pas écht een probleem als je ze niet kan zien. Risico’s worden onzichtbaar wanneer je niet in staat bent om de juiste dwarsverbanden te leggen, bijvoorbeeld omdat de informatie die je nodig hebt in meerdere systemen staat die niet gekoppeld zijn. Met onze oplossingen breng je alle relevante informatie samen in één enkele omgeving. Daardoor wordt het mogelijk om voortdurend de vinger aan de pols te houden. Organisatiebreed of juist per afdeling, project of programma.

Nick Andriessen

Behoefte aan een glazen bol voor jouw organisatie?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Nick Andriessen via nick.andriessen@inergy.nl

Bekijk al onze oplossingen voor de lokale overheid