Altijd inzicht in investeringen, kredieten en activa

Inzicht in alle lopende investeringen, kredieten en activa voor de komende jaren binnen jouw organisatie? MIP Activa (Meerjarige Investeringsplanning) biedt een realtime beeld van de stand van zaken. Zie direct wat de impact is van nieuwe investeringen, budgetwijzigingen of het aantrekken van externe investeerders op de kapitaallasten van jouw organisatie. En stuur bij waar dat nodig is om rente- en afschrijvingslasten binnen de gestelde kaders te houden.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat MIP Activa jou oplevert

  • Inzicht in de begroting en kapitaallasten
  • Sturen op processen en voortgang
  • Duidelijkheid over investeringen van derden

Wat jij van ons kan verwachten

  1. Inzicht in begroting en kapitaallasten

Breng in één oplossing alle uitgaven in beeld en krijg inzicht in de kapitaallasten. Vanaf het moment dat jouw organisatie van plan is te investeren tot het verstrekken van kredieten en het beheren van activa. Met MIP Activa weet je precies wat de rente- en afschrijvingslasten zijn voor ieder specifiek project. Voeg actuele data van het boekhoudpakket samen met de begroting en krijg grip op de totale kapitaallasten van jouw organisatie.

  1. Sturen op voortgang en processen

Neem afscheid van aannames en krijg écht inzicht in de middelen die je nodig hebt om nieuwe investeringen te doen. Krijg met het intuïtieve dashboard van MIP Activa in een oogopslag te zien welke projecten en processen er lopen en waar je bij moet sturen. Vergelijk diverse scenario’s om exact te zien welke gevolgen bepaalde keuzes hebben op de (financiële) mogelijkheden van jouw organisatie.

  1. Duidelijkheid over bijdragen van derden

MIP Activa biedt jou de mogelijkheid om rekening te houden met bijdragen van derden, zoals het Rijk,
de provincie of zakelijke investeerders. Zo kan je per investering de bijdragen van derden administreren en daarbij rekening houden met de impact op de kapitaallasten. En functionele dashboards en rapportages tonen je direct wat de impact is van bijdragen van derden op de rente en afschrijvingen.

 

Nick Andriessen

Wil je meer inzicht in jouw investeringen, kredieten en activa?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Nick Andriessen via nick.andriessen@inergy.nl

Bekijk al onze oplossingen voor de lokale overheid