Kom tot uw ideale assortiment met Inergy Assortimentsoptimalisatie

Stel eenvoudig een aantrekkelijk assortiment samen met onze keuzehulp. De keuzehulp maakt inzichtelijk hoe artikelen presteren, zodat u afscheid kunt nemen van minder populaire producten en gerichter inkoopt. Het resultaat: minder derving, hogere marges en een duurzamere wereld.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze keuzehulp voor assortimentsoptimalisatie u oplevert

  • Minder derving
  • Betere marges
  • Bijdrage aan een duurzamere wereld

Wat u van ons kunt verwachten

01. Minder derving

Wanneer u weet welke artikelen in uw filiaal of zelfs in u hele formule veel worden verkocht, kunt u beter inkopen. Hoe beter u inkoopt, hoe minder u hoeft weg te gooien of af te prijzen. Hoe werkt dat? De keuzehulp geeft ieder artikel een score die aangeeft hoe belangrijk het artikel is voor klanten. Die score is een optelsom van verschillende factoren, waaronder hoe vaak het artikel wordt gekocht en in welke shoppingtrip het meegaat, bijvoorbeeld de weekboodschappen. Op die manier ziet u in één oogopslag welke artikelen belangrijk zijn voor uw filiaal en welke niet.

02. Betere marges

Sturen op artikelen met meer marge is eenvoudiger dankzij onze keuzehulp. Zo realiseert u meer omzet met minder artikelen. Stel, uw winkel heeft verschillende budgetmerken frisdrank. In de keuzehulp ziet u precies welk budgetmerk van welke soort frisdrank het beste presteert. De merken die ondermaats worden verkocht, kunt u met een gerust hart schrappen uit het assortiment.

03. Bijdrage aan een duurzamere wereld

Een assortiment dat goed is afgestemd op klantvoorkeuren en -gedrag draagt bij aan een hogere klanttevredenheid, maar ook aan een duurzamer bedrijf. Naast minder derving reduceert u het gebruik van plastic en de inzet van vrachtwagens om uw winkel te bevoorraden.

Michel Steenhuis

Contact

Uw assortiment beter afstemmen op de wensen van uw klant?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Michel Steenhuis via michel.steenhuis@inergy.nl

Bekijk al onze retail oplossingen