Win de strijd om de juiste prijs met dynamic pricing

Bepaal volledig automatisch de prijzen van uw artikelen op basis van prijsveranderingen bij concurrenten. Dat levert u een consistent prijsbeleid op, meer tijd, minder kosten en een betere bedrijfsvoering.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Wat onze oplossing voor dynamic pricing u oplevert

  • Een scherper en actueler prijsbeleid
  • Besparing op kosten
  • Verbetering van bedrijfsvoering

Wat kunt u van ons verwachten?

01. Een scherper en actueler prijsbeleid

Onze oplossing stelt u in staat om een consistent prijsbeleid te voeren, met betere marges. De oplossing matcht uw artikelen met het assortiment van concurrenten, waardoor u de strijd om de klant niet snel verliest. Daarna stelt u regels in die uw prijzen automatisch aanpassen wanneer een concurrent zijn prijzen verandert. Wilt u bijvoorbeeld altijd met uw artikel 2 procent onder de prijs van een vergelijkbaar artikel van uw concurrent zitten? Dan regelt de tool dat voor u. Doordat de oplossing rekening houdt met prijsgevoeligheid van artikelen kunt u tevens beperkingen opleggen, zodat de wijzingen van prijsgevoelige artikelen niet te veel schommelen.

02. Besparing op tijd en kosten

De oplossing voor dynamic pricing is volledig geautomatiseerd. Dat betekent dat er bij het bepalen van artikelprijzen veel minder menselijk handelen nodig is dan voorheen. Zo bespaart u direct op personeelskosten. Uw medewerkers hebben daarnaast tijd over om op een andere manier waarde te leveren voor uw bedrijf.

03. Verbetering van bedrijfsvoering

Prijsmanagement is voor veel retailers een wekelijks terugkerend proces. Regelmatig is dat proces niet goed gestroomlijnd en is er geen duidelijke rolverdeling aanwezig. Deze oplossing zorgt ervoor dat dit proces eenvoudiger én efficiënter wordt. Daarnaast pusht onze oplossing de nieuwe prijsbepalingen direct terug in het operationele proces, waardoor filialen snel aan de slag kunnen met het labelen van artikelen met aangepaste prijzen.

Michel Steenhuis

Contact

Wilt u altijd automatisch passende prijzen voor uw artikelen?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Michel Steenhuis via michel.steenhuis@inergy.nl

Bekijk al onze retail oplossingen