De basis voor een schaalbare, innovatieve en datagedreven organisatie

De cloud biedt jouw organisatie ongekende mogelijkheden: altijd, overal en veilig toegang tot jouw data, de nieuwste technologieën binnen handbereik en besparen op IT-kosten. En daar begint het pas. Inergy maakt jouw reis naar de cloud en Advanced Analytics mogelijk met Microsoft Azure.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Dit is Microsoft Azure

  • Direct beginnen en oneindig schalen
  • Altijd toegang tot de nieuwste technologie
  • Een veilige en betrouwbare cloudomgeving

Wat jij van Microsoft Azure kan verwachten

01. Direct beginnen en oneindig schalen

Starten met innoveren en experimenteren, kan moeilijk zijn. Want waar te beginnen? En waar wil je heen? De cloud maakt starten met experimenteren eenvoudig en laagdrempelig. Een flinke investering in tijd en geld is namelijk niet meer nodig, bijvoorbeeld voor de aanschaf en installatie van servers. Bedenk je vandaag een plan hoe een inzicht jouw organisaties verder kan helpen? Dan kan je dezelfde dag nog aan de slag. En dankzij een pay as you go-model betaal je alleen voor de cloudcapaciteit die je op dat moment nodig hebt. Zo kan jij eindeloos schalen en staat niets je meer in de weg om jouw organisatie te laten excelleren met data en Artificial Intelligence.

02. Altijd toegang tot de nieuwste technologie

De wereld van data en Artificial Intelligence is constant in ontwikkeling. Microsoft Azure loopt altijd voorop. Doordat Microsoft haar cloudomgeving non-stop verbetert, is jouw organisatie altijd verzekerd van de nieuwste technologie. Automatische updates op de achtergrond zorgen ervoor dat je zelf geen updatecontroles hoeft uit te voeren of te beheren.

03. Een veilige en betrouwbare cloudomgeving

Microsoft is al jaren een betrouwbare leverancier van businesssoftware. En die lijn zet het bedrijf door met Azure. Microsoft begrijpt dankzij jarenlange ervaring hoe IT-oplossingen organisaties dienen te ondersteunen. Daarnaast staat de veiligheid van jouw gegevens voorop, met een uptime van 99,95 procent. Microsoft was de eerste cloudprovider die voldeed aan de Europese regels rondom databeveiliging, mede daarom is Microsoft de grootste cloudprovider te wereld.

Rene van Veen

CCO

Contact

Aan de slag met Microsoft Azure? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Rene van Veen via rene.van.veen@inergy.nl

    Wij zijn altijd op zoek naar talent!

    Bekijk alle vacatures