Lift uw data naar de cloud en maak de shift naar een datagedreven organisatie

Neem de volgende stap in het gebruik van uw data en word een slimme en datagedreven organisatie. Zo heeft u voorsprong op de concurrentie en bent u voorbereid op de toekomst! Inergy Analytical Solutions begeleidt u volledig in dit proces met onze speciale aanpak: lift2shift.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Dit is lift2shift

  • Innovatief platform
  • Samen de échte waarde uit uw data halen
  • Een ervaren beheerteam waakt 24/7 over uw data

Wat u van ons kunt verwachten

01. Uw (bestaande) data oplossing op een modern dataplatform

We zetten uw data oplossing over naar de Microsoft Azure Cloud, marktleider op het gebied van flexibele en veilige cloudomgevingen. Bestaande omgevingen kunnen prima overgezet worden door onze cloudspecialisten. Op deze manier heeft u altijd en overal veilig toegang tot uw informatie. Na de lift bent u klaar voor de shift.

02. Samen de échte waarde uit uw data halen

Uw data staat in de intelligent cloud, dus nu is het mogelijk om de shift te maken naar een innovatieve en datagedreven organisatie. Samen zoeken we naar de échte waarde uit uw data. Waar valt winst te behalen door het slimmer gebruiken van uw eigen data? Of door uw data te verrijken met externe data? Welke hypotheses wilt u toetsen? En waarop kunt u zich onderscheiden? Vervolgens maken we van uw data de juiste informatie, zodat u cruciale beslissingen kunt nemen in uw bedrijfsvoering. Succes is geen toeval! De shift is een continu proces waarin we periodiek op zoek gaan naar nieuwe, datagedreven optimalisaties en innovaties. Altijd met als doel: snellere en betere besluitvorming die u in staat stelt om uw concurrentie voor te blijven.

03. Een ervaren beheerteam waakt 24/7 over uw data

Ons ervaren beheerteam waakt over uw data en de beschikbaarheid ervan: 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Zo kunt u al uw energie steken in uw core business. Dat is de reden waarom bedrijven als onder andere PostNL, Sodexo, Obvion en Yarden al jaren hun databeheer aan Inergy toevertrouwen.

Richard Verburg

Contact

De stap maken naar een intelligente en datagedreven organisatie?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Richard Verburg via richard.verburg@inergy.nl

Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Bekijk alle vacatures