Managed Data Platform: geen zorgen over jouw data, Inergy regelt het

Wordt jouw data ook niet dagelijks ververst? Merk je dat je geen grip hebt op de cloud kosten? Of werk jij ook nog met Excel-lijsten? Met Managed Data Platform van Inergy heb je geen omkijken meer naar de status van jouw data omgeving. Onze specialisten zorgen voor het veilig en 24/7  up-to-date houden van de data omgeving, zodat jij je kan bezighouden met jouw core business.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Managed Data Platform door Inergy

  • Geen zorgen over jouw data
  • Je houdt de kosten in de hand
  • Al 20 jaar specialistische kennis over data en analytics
  • Inergy ontzorgt volledig
  • Cloudagnostisch
  • Hoge efficiëntie, snel aan de slag

Wat jij van ons kan verwachten

1. Geen zorgen over jouw data

Met ons Managed Data Platform faciliteren we jouw complete datavoorziening, zodat jij je hier niet druk over hoeft te maken. We beheren en monitoren alle dataprocessen, waarbij we eventuele incidenten snel en vakkundig oplossen, indien gewenst 24/7. We zorgen ervoor dat jouw data inzichtelijk is op de manier die je wenst, bijvoorbeeld in een dashboard of per e-mail. En we leveren gebruiksondersteuning op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Dus maak je geen zorgen: wij regelen het. Zo kan je verder met jouw core business.

2. Je houdt de kosten in de hand

Een van de spannendste zaken bij een data warehouse in de cloud is de kosten in de hand houden. Door onze ervaring weten onze mensen precies met welke technieken je de data moet “verpakken” om zo min mogelijk ruimte in de cloud te gebruiken. En dit is dan natuurlijk direct financieel aantrekkelijk. We helpen nieuwe klanten altijd met het efficiënt gebruik van de cloud waardoor de eerste besparingen vaak snel gemaakt zijn. Daarnaast hebben we een alarmdienst die je waarschuwt voor oplopende kosten in de cloud.

3. Specialistische kennis over data en Business Intelligence

We zijn experts op ons vakgebied. Onze professionals zijn gespecialiseerd op het gebied van data en Business Intelligence en zijn daar dagelijks mee bezig. We vinden altijd een deskundige oplossing voor jouw vragen over data en jouw data omgeving. Klanten kunnen ervan uit gaan dat de getoonde data de waarheid is, 100% betrouwbaar, accuraat, de laatste gegevens bevat en kwalitatief hoogwaardig is. De data moet ook nog correct geïnterpreteerd worden. Ook daarvoor hebben wij experts in dienst.

4. Inergy ontzorgt volledig

Dag en nacht staan medewerkers van Inergy klaar om een eventuele storing in de dataomgeving te verhelpen. Het ontsluiten van informatie gebeurt ‘s nachts. We houden de hele keten van data in de gaten. Zo komt het regelmatig voor dat de cloud provider wel draait maar jouw data applicaties die jij hebt gebouwd draaien niet of niet correct. Dat zien wij en we grijpen dan direct in. Je hebt zelf geen omkijken naar jouw data omgeving.

5. Cloudagnostisch

We kunnen onze diensten aanbieden in iedere cloudomgeving die de klant wenst. We zijn cloudagnostisch. We hebben een technische voorkeur voor Microsoft Azure met daarop Snowflake. Hiermee kunnen we een robuust data warehouse aanbieden dat voldoet aan al onze security-eisen en uiteraard GDPR-proof is. We ontsluiten daarnaast iedere gewenste bron. Snowflake is ook goed in te zetten op de andere cloudplatformen zoals Google Cloud Platform en Amazon Web Services (AWS).

6. Hoge efficiëntie, snel aan de slag

Wanneer je deskundige specialisten in dienst hebt, kan je natuurlijk veel zelf doen. Onze specialisten staan echter altijd klaar om werk uit handen te nemen of je te ondersteunen in een moeilijk vraagstuk. Doordat we fulltime in jouw data omgeving werken, zijn we in staat om snel en gericht antwoorden te vinden op je databehoeften. En hoe eerder jij antwoord hebt, hoe sneller je aan de slag kan met de inzichten uit jouw data.

Dataplatform bouwen

Wij bouwen jouw dataplatform met onbeperkte opslag, de beste performance en top security.

Dataplatform beheren

Onze specialisten zorgen voor het veilig en 24/7 up-to-date houden van jouw dataplatform.

Dataplatform doorontwikkelen

Wij zorgen voor het uitbreiden en actualiseren van jouw dataplatform op basis van jouw behoeften.

Whitepaper

Onze visie op een Dataplatform

Vrijwel iedere organisatie beschikt over enorme hoeveelheden data. Uit die data is veel informatie te halen. In een dataplatform verzamel en structureer je al deze data.

Download nu

Richard van Seeters

Contact

Wil je je geen zorgen maken over jouw data en de kwaliteit van je data omgeving? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Richard van Seeters via richard.van.seeters@inergy.nl