Managed Services: geen zorgen over jouw data, Inergy regelt het

Altijd jouw data beschikbaar hebben? En geen omkijken meer naar de status van jouw data-omgeving? Met Managed Services van Inergy is dat precies wat je krijgt. Onze specialisten zorgen voor het veilig en up-to-date houden van de data-omgeving, zodat jij je kan bezighouden met jouw core business.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Dit zijn Managed Services door Inergy

  • Geen zorgen over jouw data
  • Specialistische kennis over data en analytics
  • Hoge efficiëntie, snel aan de slag

Wat jij van ons kan verwachten

  1. Geen zorgen over jouw data

Met onze Managed Services faciliteren we jouw complete datavoorziening, zodat jij je hier niet druk over hoeft te maken. We beheren en monitoren alle dataprocessen, waarbij we eventuele incidenten snel en vakkundig oplossen. We zorgen ervoor dat jouw data inzichtelijk is op de manier die je wenst, bijvoorbeeld in een dashboard of per e-mail. En we leveren gebruiksondersteuning op het moment dat je daar behoefte aan hebt. Dus maak je geen zorgen: wij regelen het. Zo kan je verder met jouw core business.

  1. Specialistische kennis over data en Business Intelligence

We zijn experts op ons vakgebied. Onze professionals zijn gespecialiseerd op het gebied van data en Business Intelligence en zijn daar dagelijks mee bezig. Onze expertise vertaalt zich in onze Managed Services. We vinden altijd een deskundige oplossing voor jouw vragen over data en jouw data-omgeving.

  1. Hoge efficiëntie, snel aan de slag

Wanneer je deskundige specialisten in dienst hebt, kan je natuurlijk veel zelf doen. Onze specialisten staan echter altijd klaar om werk uit handen te nemen of je te ondersteunen in een moeilijk vraagstuk. Doordat we fulltime in jouw data-omgeving werken, zijn we in staat om snel en gericht antwoorden te vinden op je databehoeften. En hoe eerder jij antwoord hebt, hoe sneller je aan de slag kunt met de inzichten uit jouw data.

Richard van Seeters

Contact

Wil je je geen zorgen maken over jouw data en de kwaliteit van je data-omgeving? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Richard van Seeters via richard.van.seeters@inergy.nl