Power BI Consult

Het is de schaduwkant van het succes van Power BI binnen jouw organisatie: een wildgroei aan rapporten, slechte datakwaliteit, het verversen van de datasets duurt te lang, de rapporten reageren traag, iedere ontwikkelaar gebruikt eigen standaards, er is geen grip op autorisatie en er ontstaan hoofdbrekens hoe rapporten professioneel uit te (blijven) rollen binnen de organisatie.

Herken jij dit binnen jouw organisatie? Dan is het hoog tijd voor een professioneel Power BI consult.

Zo helpen wij jouw Power BI-omgeving te verbeteren

  • Via een efficiënte inventarisatie identificeren we de kansen om de bestaande Power BI-implementatie verder te professionaliseren
  • We geven je praktische adviezen die je snel en eenvoudig kan opvolgen
  • Je beschikt daarna over een beheersbare en toekomstbestendige Power BI-omgeving
  • We onderzoeken een besparing op de licentiekosten van Power BI

Wat jij van ons kan verwachten

1. Praktische adviezen die je snel en eenvoudig kan (laten) opvolgen

Als wij voor jouw organisatie een Power BI Consult doen, geven we je praktische adviezen die je snel en gemakkelijk kan opvolgen. Zo krijg je helder inzicht in de Power BI-rapporten. Onoverzichtelijke rapportages worden verleden tijd.

2. Een beheersbare, onderhoudsarme en toekomstbestendige Power BI-omgeving

Onze ervaring leert dat juist door het succes van de Self Service oplossing van Power BI vaak beheersbaarheid problemen ontstaan. Waarschijnlijk herken ook jij de zoektocht naar balans tussen vrijheid (self service) en beheersbaarheid. Met het Power BI Consult helpen we je de bestaande Power BI omgeving te verbeteren door het aanreiken van concrete verbeterpunten, gebaseerd op professionele standaarden en richtlijnen. Zodat jij je weer kunt focussen op inhoudelijke analyse, in plaats van randzaken.

3. Efficiënte ontwikkeling van nieuwe rapporten doordat valkuilen worden voorkomen

Uiteraard kijken we niet alleen naar de huidige Power BI-rapporten van jouw organisatie, maar leggen we je ook uit hoe je nieuwe rapporten kan maken zonder in dezelfde valkuilen te trappen.

4. Lagere licentiekosten voor Power BI

Zie jij de licentiekosten toenemen doordat analisten vragen om meer Power BI-resources? Samen met jou bekijken we hoe we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden.

Rene van Veen

CCO

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je je geen zorgen maken over Power BI-rapporten in jouw organisatie? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Rene van Veen via rene.van.veen@inergy.nl