Snel naar content

Het verhaal van

Agnes Peijster

Iedere werkdag ziet er voor mij anders uit. Juist die afwisseling maakt dat ik veel plezier heb in wat ik doe.

Agnes Peijster – Marketing & Communicatie

Tijdens mijn studie Nederlandse taal en cultuur wist ik al dat ik graag de kant van marketing en communicatie op wilde. Dat ik zou gaan werken bij een IT-bedrijf met gave klanten als PostNL en Rituals, had ik me op dat moment niet voorgesteld. Zelf ben ik niet technisch geschoold, daarom vind ik het elke dag weer leuk én leerzaam om voor Inergy in het team van Marketing & Communicatie te werken.

Iedere werkdag ziet er voor mij anders uit. Juist die afwisseling maakt dat ik veel plezier heb in wat ik doe. ’s Ochtends check ik hoe het ervoor staat met de aanmeldingen voor onze (online) evenementen. Zijn er nog mails binnengekomen van nieuwe klanten? Wat zeggen de eerste evaluaties? Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de organisatie rondom een evenement goed verloopt. Zowel bij fysieke als online evenementen komt veel kijken.

“Bij Inergy krijg je veel vrijheid voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën.”

Agnes Peijster – Marketing & Communicatie

Daarnaast houd ik me veel bezig met het schrijven van content. Onze website, de nieuwsbrieven die we verzenden, onze social media-accounts, het magazine dat we eens per jaar uitbrengen: allemaal kanalen waarvoor ik teksten schrijf. De input haal ik op bij diverse collega’s.

Bij Inergy krijg je veel vrijheid voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Een vlogcursus? Nieuwe collega’s verwelkomen met confetti kanonnen? Niets is te gek. We willen het met elkaar steeds nóg beter doen. Binnenkort start ik met de post-master opleiding Online communicatie, strategie & leiderschap. Ik kijk ernaar uit om de inzichten die ik daar opdoe meteen toe te passen binnen dit fijne bedrijf.