Snel naar content

Het verhaal van

Angie Munshi

Naast Product Owner ben ik ook BI Consultant. In die rol sla ik een brug tussen de functionele en technische kant en vertaal ik informatievraagstukken naar Business Intelligence oplossingen.

Angie Munshi – Product Owner

Tijdens de opleiding Media & Informatie aan de Universiteit van Amsterdam leerde ik alles over The Internet of Things, big data en algoritmes. Super interessant natuurlijk, maar ik miste de praktijk. Wat doen organisaties met hun data? Laten ze kansen onbenut? Bij Inergy ben ik gestart als Young Professional. Deze periode heeft mij de ruimte te geven om antwoord te geven op deze vragen en hier zelf mee aan de slag te gaan.

Wat ik in de praktijk merk is dat deze vragen altijd blijven komen. Een van de oplossingen die wij klanten bieden is een datawarehouse. In een datawarehouse komt informatie uit verschillende bronnen samen en is het mogelijk om steeds meer inzicht te krijgen in actuele en betrouwbare informatie.

Vanuit mijn rol als Product Owner houd ik mij bezig met het ontwikkelen van een datawarehouse voor gemeentes waarin data uit verschillende bronnen ontsloten kan worden. Deze informatie gebruiken zij in Power BI dashboards die wij voor hen ontwikkelen. Die dashboards zorgen ervoor dat iedereen bij de gemeente gemakkelijk zijn werk kan doen door slimmer gebruik te maken van informatie. 

“Succes is geen toeval; daar sta ik voor honderd procent achter.”

Angie Munshi – Product Owner

Naast Product Owner ben ik ook BI Consultant. In die rol sla ik een brug tussen de functionele en technische kant en vertaal ik informatievraagstukken naar Business Intelligence oplossingen. Het leuke aan de combinatie van deze rollen is dat ik met verschillende personen in contact sta, van architecten en developers tot managers van een bedrijf en andere eindgebruikers van onze producten. Ik zie op deze manier ook verschillende sectoren, van een beleggingsfonds tot een gemeente tot een leverancier en verwerker van dierlijke producten.

Dat er momenteel bij organisaties data voor het grijpen liggen waar weinig mee wordt gedaan, vind ik zo zonde! Bij Inergy pakken we die kansen met beide handen aan en halen we er alles uit wat erin zit. Succes is geen toeval hoor ik hier regelmatig bij Inergy en daar sta ik voor honderd procent achter.