Snel naar content

Het verhaal van

Dirk Jans

Door de strategische samenwerking van de Frontin met LIAS ben ik in dienst getreden bij Inergy. Bij Inergy ben ik Product Owner van de voormalige Frontin-producten PAUW, BUIG en Info.

Dirk Jans – Product Owner

Door de strategische samenwerking van de Frontin met LIAS ben ik in dienst getreden bij Inergy. Het is een informeel bedrijf met veel aandacht voor medewerkers en hun ontplooiingsmogelijkheden. Vanuit die grondhouding wordt gewerkt aan het vervullen van behoeften van de klant. Dat betekent diensten aanbieden die nauw aansluiten bij wat de markt wenst, een hoog kennisniveau, en snel reageren op signalen. De resultaten komen dan vanzelf.

Bij Inergy ben ik Product Owner van de voormalige Frontin-producten PAUW, BUIG en Info. Daarmee ben ik verantwoordelijk voor het up-to-date houden van die applicaties maar ook voor het – in teamverband – integreren daarvan met de LIAS-producten. Tot slot voor het ontwikkelen van nieuwe producten, waarbij het sociaal domein een speerpunt is. Dat is een hele uitdaging, en daarom juist fantastisch om er een bijdrage aan te leveren.

“Mijn drijfveer is een hoge klanttevredenheid”

Dirk Jans – Product Owner