We improve performance

Vooruitgang is het fundament van alle grote successen. De wereld is in een constante staat van dynamiek, en wie rigide is en uitsluitend de status quo wil handhaven krijgt het moeilijk. Meebewegen is het devies. Lenig zijn. Vooruit kijken. Het streven naar vooruitgang betekent dingen beter willen maken. Soepeler, efficiënter. Voor onszelf en voor onze klanten. Wij verbinden, vereenvoudigen en versterken. We verliezen daarbij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid niet uit het oog. Lees hier hoe wij invulling geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Kleine verandering, grote impact

Wij hebben ervaren dat een kleine koerswijziging bij een grote organisatie enorme commerciële en maatschappelijke impact kan hebben. Deze impact is wat ons dagelijks inspireert voor onze klanten tot het uiterste te gaan. Het is, kort gezegd, waarom we doen wat we doen. We improve performance!

“Impact maken bij onze klanten is wat ons dagelijks inspireert voor onze klanten tot het uiterste te gaan. We improve performance!” 

– Mathijs van Houweninge, CEO Inergy

Onze expertise

Wij verbeteren jouw kwaliteit van besturing en besluitvorming wat leidt tot een grotere voorspelbaarheid en verbetering van jouw bedrijfsprestaties. We maken de impact van jouw data zichtbaar en meetbaar. We inspireren je om kritisch naar jouw data te kijken om deze op een integere manier innovatief in te zetten om de grootst mogelijke impact. Met het inzetten van Inergy verbind je je aan een enorm netwerk van experts en partners die altijd de juiste oplossing voor jouw situatie hebben.

  • We garanderen de beschikbaarheid van data
  • We zorgen dat je in control bent
  • We laten jouw data spreken
  • We hebben analytics in de cloud
  • We passen Artificial Intelligence voor je toe

Inergy voor bedrijven

Inergy helpt bedrijven bij het halen en verbeteren van hun eigen doelstellingen door het optimaal inzetten van data analytics. Daarvoor bouwen, beheren en doorontwikkelen we jouw dataplatform. Daarnaast bieden we diensten en producten zoals Snowflake, Data Science en Power BI rapportages.

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Onze specialisten staan indien gewenst dag en nacht voor je klaar om jouw dataplatform up-to-date te houden en te actualiseren op basis van jouw behoeftes. Werkt jouw bedrijf met Power BI maar ben je het overzicht in rapporten kwijt? Met onze professionele Power BI Review helpen wij jouw Power BI-omgeving te verbeteren.

Bekijk al onze oplossingen voor bedrijven

Inergy voor overheden

Wij helpen overheden en gemeenten om efficiënt en digitaal samen te werken. Wij bieden oplossingen om gezamenlijk online beleidsdocumenten te maken, beheren en te controleren. Stel daarmee doelen, analyseer resultaten en maak de rapportages inzichtelijk voor iedereen – van beleidsmedewerkers tot raadsleden en burgers.

Met LIAS van Inergy ben je volledig in control op de volgende gebieden,

  • Planning & Control
  • Prognose
  • Governance, risk en compliance (GRC)
  • Monitoring

Bekijk al onze oplossingen voor overheden

Partners en certificeringen

Wij omringen ons met een netwerk van partners.

We zijn Gold partner van Microsoft. Dit houdt in dat onze medewerkers gecertificeerd zijn in onder andere Azure en Power BI. Je kan van ons dus de experts verwachten waar je naar op zoek bent.

We zijn fan van Snowflake. Inergy is Snowflake partner. Met het Inergy Snowflake dataplatform kan je als klant blind vertrouwen op de informatie die het dataplatform aanlevert. Onze data scientists zijn bij uitstek in staat om voor jou nieuwe toepassingen te vinden op basis van data.

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor jouw data. Daarom zijjn wij ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd. Daarnaast werken wij samen met white hat hackers die ons opzettelijk proberen te hacken om ons scherp te houden en onaangename verrassingen voor te zijn.

De geschiedenis van Inergy

Inergy is opgericht in 1999 met als doel bedrijven te helpen waarde uit hun data te halen. LIAS ontstond in hetzelfde jaar met als doel de data rondom planning & control inzichtelijk te maken voor lokale overheden om daarmee snel te kunnen sturen. In juni 2020 hebben we de handen ineengeslagen met FrontinWe zijn als 1 bedrijf verder gegaan onder de naam Inergy.  

Nog steeds draait bij ons alles om dataSamen met 130 collega’s zetten wij ons 24/7 in om impact te maken met jouw data. Wij bieden full service, non-stop data analytics op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment.