We improve performance

Vooruitgang is het fundament van alle grote successen. De wereld is in een constante staat van dynamiek, en wie rigide is en uitsluitend de status quo wil handhaven krijgt het moeilijk. Meebewegen is het devies. Lenig zijn. Vooruit kijken. Het streven naar vooruitgang betekent dingen beter willen maken. Soepeler, efficiënter. Voor onszelf en voor onze klanten. Wij verbinden, vereenvoudigen en versterken. We verliezen daarbij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid niet uit het oog. Lees hier hoe wij invulling geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Kleine verandering, hoge impact

Wij hebben ervaren dat een kleine koerswijziging bij een grote organisatie enorme commerciële en maatschappelijke impact kan hebben. Deze impact is wat ons dagelijks inspireert voor onze klanten tot het uiterste te gaan. Het is, kort gezegd, waarom we doen wat we doen. We improve performance!

Team

Vooruitgang boeken doe je samen. Van Business Consultant tot aan Hosting Expert en van Data Analist tot aan creatieveling; Inergy heeft alle benodigde expertise in huis om dit mogelijk te maken. Onze 130 specialisten vormen samen een uiterst effectief multidisciplinair team. Maak hieronder kennis met een aantal van hen. We improve performance!

Directie

 • Mathijs van Houweninge

  Mathijs van Houweninge

  Mede-eigenaar en CEO

 • Joost Henskens

  Joost Henskens

  COO

 • Rene van Veen

  Rene van Veen

  CCO

 • Alex van der Kooi

  Alex van der Kooi

  CFO