Partnerships

Samen sta je sterker dan alleen en daarom werkt Inergy graag en veel samen met partners. 

Snowflake 

We zijn een van de belangrijkste leveranciers van Snowflake in Nederland. We zijn erg enthousiast over dit dataplatform, speciaal gebouwd voor de cloud en toonaangevend in zijn soort. Met Snowflake en Inergy krijg je onbeperkte opslag, de beste performance, top security en ben je klaar voor de toekomst. Snowflake draait op Microsoft Azure, Amazon Web Services en Google Cloud Platform. Inergy biedt volledig beheer aan op het datawarehouse en de applicaties. Wij garanderen dat de informatie die het datawarehouse aanlevert beschikbaar en accuraat is. Zo weet jij als klant dat je ook echt blind kan varen op de managementinformatie die het datawarehouse aanlevert. 

Inergy is “Select Partner” van Snowflake. Snowflake ziet Inergy als een deskundige partner, die bij meerdere klanten heeft bewezen Snowflake succesvol te kunnen implementeren. Daarnaast telt Inergy inmiddels een groeiende groep van SnowPro’s, echte Snowflake certified subject matter experts! En de volgende lichting SnowPro’s is alweer onderweg.

Microsoft 

Als Microsoft partner zijn we lid van het partnernetwerk van Microsoft. We regelen de verkoop en de implementatie van de cloudsoftware van MicrosoftWe zijn Cloud Solution Provider (CSP) van Microsoft. Dit programma biedt je enorme flexibiliteit. Denk hierbij aan flexibel op- en afschalen, de vertaling van wensen naar licenties, 24/7 support, beheer en facturatie op één plek.

We voldoen als Microsoft partner aan diverse eisen zoals: 

  • We zijn minstens 5 jaar actief in de markt 
  • We voldoen aan verschillende tests 
  • We hebben bewezen vaardigheden 

Er zijn verschillende gradaties binnen het partnership van Microsoft, de hoogste gradatie hiervan isMicrosoft Gold Certified Partner. Wij kunnen je als geen ander voorzien van goed advies en goede ondersteuning bij jouw Microsoft producten. We zijn gold-partner van Microsoft op het gebied van Azure en Power BI. Onze collega’s zijn gecertificeerd op Azure Fundamentals (AZ900), Power BI (DA-100), Azure Administrator Associate (AZ104)  

Voor bedrijven
Data Analytics

Bekijk hier al onze data-analyse oplossingen voor bedrijven

Voor overheden
LIAS Planning & Control

Efficiënt en digitaal samenwerken voor lokale overheden

Over Inergy
Leer Inergy kennen

Lees alles over de geschiedenis, de expertise en de missie van Inergy