Visualiseer, analyseer en presenteer uw data in één krachtige oplossing

Uw data zit vol meerwaarde voor uw business. Maar die moet u wel zien te vinden. Datavisualisatie en -analyse is daarbij onmisbaar, want alleen de juiste inzichten leiden tot acties. Inergy Analytical Solutions geeft u met Microsoft Power BI de mogelijkheid om de waarde in uw data te vinden, te presenteren en daardoor betere beslissingen te nemen.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Dit is Microsoft Power BI

  • Volledig zelf aan de slag
  • Altijd up-to-date data
  • Altijd de nieuwste features

Wat u van Power BI kunt verwachten

01. Volledig zelf aan de slag

Iedereen kan meteen en zelfstandig aan het werk met Power BI, de Business Intelligence tool van Microsoft. Na het downloaden van de tool kunt u direct beginnen; er komt geen IT-professional aan te pas. De intuïtieve tool maakt gebruik van de herkenbare Microsoft-omgeving waardoor het eenvoudig is om aantrekkelijke visualisaties te maken van de beschikbare data en deze te delen met collega’s.

02. Altijd up-to-date data

Microsoft Power BI verzamelt uw data uit honderden bronnen, van zowel on-premise databases tot cloudsystemen. De brondata ververst vervolgens automatisch, waardoor u altijd zeker bent van de meeste recente gegevens. Vervolgens kunt u uw data structureren en visualiseren op alle devices. Dat stelt u in staat om onderbouwde, datagedreven beslissingen te nemen die de koers van uw organisatie ten goede komen. Want alleen wanneer u de echte waarde uit uw data weet te halen, kan uw organisatie groeien.

 03. Altijd de nieuwste features

Microsoft Power BI vernieuwt non-stop om gebruikers de beste ervaring te bieden. Alle vernieuwingen zijn marktgedreven, dankzij een grote community van business intelligence experts en developers. Power BI integreert tevens met PowerPoint en Excel, en beschikt over de nieuwste technologieën, zoals Advanced Analytics en Artificial Intelligence.

Richard Verburg

Contact

Aan de slag met Power BI?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Richard Verburg via richard.verburg@inergy.nl

Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Bekijk alle vacatures