Predictive Analytics: voorspel de toekomst en haal waarde uit uw data!

Met Predictive Analytics bent u in staat proactief beslissingen te nemen door patronen te ontdekken in uw data. Weet wat uw klant van plan is, hoeveel orders er op één dag binnenkomen en welke offertes de grootste kans van slagen hebben. Dat maakt de dagelijkse operatie van uw bedrijf vele malen efficiënter én eenvoudiger!

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

Dit is Predictive Analytics door Inergy

  • Verzilver de waarde uit uw data
  • Verbeter de inzet van uw tijd en personeel
  • Wij bewaken uw datakwaliteit en beheren uw datalogistiek

Wat u van ons kunt verwachten

01. Verzilver de waarde uit uw data

Al jarenlang verzamelt uw bedrijf data: van klantgegevens tot -contactmomenten en orders. Deze historische data bevat een schat aan waarde, en in combinatie met relevante, externe data (zoals weersvoorspellingen of demografische gegevens) kunt u klantgedrag voorspellen. Aan de hand van uw data en de voorspellingen die daaruit voortvloeien, bent u in staat om betere, datagedreven beslissingen te nemen die de dagelijkse operatie van uw bedrijf kunnen verbeteren.

02. Verbeter de inzet van uw tijd en personeel

Met Predictive Analytics kunt u klantgedrag accuraat voorspellen op basis van data, bijvoorbeeld hoeveel orders er op een dag binnenkomen of welke offertes de grootste kans van slagen hebben. Wanneer u dit van tevoren weet, kunt u uw bedrijfsprocessen daar efficiënter op afstemmen: personeel gerichter inplannen, benodigde middelen beschikbaar maken en kostbare tijd indelen. Dat leidt niet alleen tot een hogere productiviteit en minder kosten, maar uiteindelijk ook een tot een hogere omzet.

03. Bewaak uw datakwaliteit en beheer uw datalogistiek

Predictive Analytics valt of staat met de kwaliteit van uw data. Het herkennen van die kwaliteit en het preparen van uw data om het te kunnen gebruiken, is daarbij van groot belang. Vervolgens is het zaak om deze data en de voorspellingen die eruit voortkomen een vast onderdeel te maken van uw bedrijfsprocessen. Het opstellen van een zogeheten datalogistiek vraagt om vakkundig beheer. Inergy heeft ruime ervaring en kennis op het gebied van de kwaliteitsbewaking van data en het beheer van datalogistiek.

Michel Steenhuis

Contact

Wilt u klantgedrag voorspellen en zo uw bedrijf verbeteren?

We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Michel Steenhuis via michel.steenhuis@inergy.nl