Het verhaal van

Judith Bar-on

“Bij Inergy heeft iedereen de drive om de prestaties van klanten te verbeteren.”

Als HR Manager is het samengaan van Inergy en LIAS Software natuurlijk ontzettend interessant. Tot voor kort waren dit nog twee aparte organisaties, die ieder een flinke groei doormaakten; van klein naar middelgroot. Met de overname is er een grote organisatie ontstaan die continu in beweging is. Het is voor mij een eer om hier mijn steentje aan bij te mogen dragen en de organisatie naar een nog hoger plan te brengen.

Het gevaar van groei is dat individuen een nummertje gaan worden. Dat zie ik bij Inergy nooit gebeuren, omdat we hier veel aandacht en waardering steken in individuele kwaliteiten. We zijn een kennisorganisatie, dus het succes van onze klanten hangt direct samen met onze mensen en hun talenten. Dat beseffen we ons elke dag weer. Daarom geven we alle medewerkers de vrijheid om zich te ontwikkelen vanuit hun eigen talenten, in plaats van dat we ze allemaal in hetzelfde keurslijf duwen.

Onze groei gaat gepaard met een professionaliseringsslag en zorgt ervoor dat we meer zaken gaan vastleggen in processen, maar we willen daarmee juist inzichtelijk maken hoeveel ruimte er is voor eigen initiatief. We willen de flexibiliteit die we onze mensen altijd al hebben geboden, blijven bieden en waar mogelijk zelfs uitbreiden. Als iemand een idee heeft voor een nieuwe oplossing of aanvullende dienst, juichen we dat toe en brengen we hem of haar indien nodig in contact met collega’s die hierbij kunnen helpen. Daar zijn al veel mooie initiatieven uit ontstaan.

Melissa de Wilde

Recruiter

Zie jij jezelf al bij ons werken?

Stuur ons dan een bericht via onderstaande button of neem voor meer informatie contact op met Melissa de Wilde.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Melissa de Wilde via melissa.de.wilde@inergy.nl