Het verhaal van

Ivo Postma

‘We werken altijd vanuit de vraag van een klant. Wat wij doen, is echte dienstverlening.’

Bij mijn vorige werkgever kon ik slechts bestaande producten aanbieden. Maar bij Inergy is dat totaal anders, want bijna alles is mogelijk rondom data en analytics. Op die manier helpen we de primaire processen van organisaties te verbeteren. Dat is hartstikke relevant werk. En daarom erg interessant om te doen!

Bij Inergy is meer dan voldoende kennis aanwezig om antwoorden te geven op alle vragen uit de markt rondom data en analytics. En doordat er een echte ‘ons-kent-onscultuur’ heerst, kan een goed idee dat we vandaag hebben, morgen al worden uitgevoerd. Die korte lijnen zorgen ervoor dat we snel en efficiënt handelen. Dat is niet alleen fijn werken voor ons, maar klanten profiteren daar ook van.

Onze werkcultuur maakt het voor organisaties vaak aantrekkelijk om met ons te werken. Dat merk ik in mijn gesprekken met zowel potentiële als bestaande klanten. Ik probeer altijd te achterhalen op welke vlakken zij zich willen ontwikkelen, zodat wij ze kunnen helpen om slimmer met data te werken. Wanneer ik die klanten in contact breng met onze mensen, merken ze vaak meteen hoeveel kennis en daadkracht er in ons schuilt.

Door telkens weer nieuwe ideeën te verzinnen met opdrachtgevers, wil ik blijven bijdragen aan de verbetering van hun primaire processen en aan de manier waarop ze hun data goed kunnen toepassen. Alles wat we bedenken en ontwikkelen, moet een functie hebben. Het moet ten goede komen van de klant. Alleen dan ben ik tevreden.

Fleur de Beer

Corporate Recruiter

Zie jij jezelf al als business developer bij ons werken?

Stuur ons dan een bericht via onderstaande button of neem voor meer informatie contact op met Fleur de Beer.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Fleur de Beer via fleur.de.beer@inergy.nl