Het verhaal van

Ivo Postma

“Wat Inergy zo goed en onderscheidend maakt? Kort lopende projecten met snelle resultaten.”

“Onze aanpak is cyclisch. We staan direct in contact met onze klanten en in plaats van jaren lopende projecten, leveren we snel impact. Daarnaast zijn we in alle bescheidenheid gewoon goed in ons vak!

De business waarin we opereren verandert snel en de manier waarop Inergy omgaat met verandering is bijzonder. Niet lang geleden draaide het om Business Intelligence; in de achteruitkijkspiegel op zoek naar patronen en inzichten.

Tegenwoordig draait het in onze branche om Big Data en The Internet of Things en verandert de vraag van de klant naar realtime, predictive of zelfs prescriptive analytics. Het is mooi om onderdeel te zijn van die verandering, zowel intern en extern.

Neem bijvoorbeeld de retailbranche: hier wordt veel data over klanten verzameld. Juiste interpretatie van deze data geeft waardevolle inzichten in de klant, het assortiment en in het vestigingsbeleid. Stel: je komt in de winkel voor een brood, maar het is op. Dan baal je. Gebeurt dit een tweede keer? Dan kies je de volgende keer voor een andere winkel. Realtime voorraadbeheer én prescriptive analytics maken hier het verschil. Dat is waar wij goed in zijn en we kunnen dit binnen korte tijd realiseren.”

Fleur de Beer

Corporate Recruiter

Zie jij jezelf al als business developer bij ons werken?

Stuur ons dan een bericht via onderstaande button of neem voor meer informatie contact op met Fleur de Beer.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Fleur de Beer via fleur.de.beer@inergy.nl