Het verhaal van

Thomas Bos

“De gebruiker staat bij mij centraal”

Met veel enthousiasme, energie en positiviteit, klanten verder helpen door middel van het verwerven van nieuwe kennis en/of inzichten. Dat is wat ik leuk vind aan mijn werk en wat zich natuurlijk uit in verschillende rollen: als trainer voor de Inergy Academy of als consultant bij klanten op locatie, of, zoals het laatste halfjaar, veel via Teams.

Het pad van trainingen geven en consultancy ben ik via een voormalig werkgever ingeslagen en kwam voort uit een groot implementatieproject. Hier ontdekte ik dat ik het leuk vind om nieuwe kennis op te doen, maar het vooral leuk vind om deze kennis met anderen te delen. Wat heeft iemand nodig om zo effectief mogelijk met een nieuwe applicatie aan de slag te gaan? Waar zit weerstand en waarom? Kortom: een tool is zo goed als de gebruiker die ermee werkt. De gebruiker staat bij mij centraal.

Ik werk nu ruim twee jaar bij Inergy voor het product LIAS Software als consultant/trainer en voel mij als een vis in het water.  De diversiteit van het werk, maakt dat er altijd wel wat nieuws te leren is. Of het nu gaat om specifieke processen die om een andere inrichting vragen, een nieuwe doelgroep die van de applicatie gebruik gaat maken omwille van de rapportage- en dashboardmogelijkheden, of een nieuwe website voor de nieuwe begroting.

Die diversiteit uit zich ook in interne processen, bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van nieuwe producten, waar je als consultant uiteraard bij betrokken bent. Dat vraagt om een heel andere manier van denken en anticiperen.

Dat alles maakt werken bij Inergy voor mij zo leuk en allesbehalve saai. We staan nooit stil.

Marlies Vernhout

Zie jij jezelf al bij ons werken?

Stuur ons dan een bericht via onderstaande button of neem voor meer informatie contact op met Marlies Vernhout.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Marlies Vernhout via marlies.vernhout@inergy.nl