Het verhaal van

Randy Horsting – Front-End Developer

“Ik heb oog voor details, want kleine dingen kunnen het verschil maken”

Gedurende mijn HBO-bacheloropleiding Digitale Media & Communicatie aan de Hogeschool Utrecht ben ik breed opgeleid. Alle facetten van media heb ik kunnen proeven. Van mijn functie als Front-End Developer krijg ik de meeste energie. Dat komt omdat ik veel affiniteit met techniek heb en (UX) design mijn nieuwsgierigheid blijft wekken. In mijn functie komen deze twee samen, wat ik heel leuk vind. Op beide gebieden wil ik me graag blijven ontwikkelen.

Bij Inergy werk ik naast onze eigen softwareproducten ook aan maatwerkoplossingen voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan online producten zoals begrotingen, jaarverslagen en tussenrapportages. Ik houd me voornamelijk bezig met werkzaamheden aan de voorkant van een website. Het zichtbare deel voor de bezoeker. Ik werk samen met product owners, backend-ontwikkelaars, UX designers, projectmanagers, consultants en klanten. Dit maakt dat ik mijzelf beweeg in het spanningsveld tussen creativiteit en techniek.

 

 

 

 

 

Ik zorg ervoor dat een statisch ontwerp wordt omgezet naar een digitaal en dynamische omgeving. Het ontwerp moet functioneren op verschillende apparaten, resolutie schermen en internetbrowsers. In de techniek streef ik naar het gebruik van ‘state of the art’ techniek. Ook ben ik gericht op de details. Bijvoorbeeld kleurgebruik, effecten en posities. Want kleine dingen kunnen het verschil maken. Tevens houd ik op zowel technisch als optisch vlak rekening met digitale toegankelijkheid. Om geen doelgroep uit te sluiten zorg ik ervoor dat onder andere  slechtziende en blinde mensen of mensen met een motorische beperking de site op een gebruikersvriendelijke manier kunnen bedienen.

Bij Inergy ben ik – samen met het webteam- de spin in het web om de gebruiker, het team en het product samen te brengen tot het beste resultaat. Een goed design dat er mooi uitziet en voldoet aan de doelen.

 

Marlies Vernhout

Zie jij jezelf al bij ons werken?

Stuur ons dan een bericht via onderstaande button of neem voor meer informatie contact op met Marlies Vernhout.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Marlies Vernhout via marlies.vernhout@inergy.nl