Het verhaal van

Richard Verburg

“Ik kijk goed naar wat er gebeurt in de markt: welke problemen hebben bedrijven? En hoe kan Inergy dat oplossen met Microsoft-technologie?”

Inergy focust zich op de Microsoft Azure-technologie. Sinds 2018 zijn we zelfs Gold-partner van Microsoft. Mijn taak is om de ontwikkelingen van Microsoft op het gebied van data en analytics nauwkeurig te volgen. Doordat ik weet wat er allemaal mogelijk is, kan ik klanten nauwkeurig informeren en enthousiasmeren over waardevolle oplossingen voor hun vraagstukken.§

In gesprekken met klanten merk ik duidelijk dat het beeld van de cloud is veranderd. Enkele jaren geleden was de cloud moeilijk bespreekbaar bij klanten. Veel te onveilig, oordeelden alle bedrijven. Nu gaan de gesprekken niet meer over veiligheid, dat is inmiddels een gegeven. Het gaat over wat bedrijven allemaal met Azure kunnen bereiken. Over waarde uit data halen. Als je data eenmaal goed in Microsoft Azure staat, ligt de wereld voor je open. Dan heeft een bedrijf een stevig fundament om te experimenteren en innoveren.

 

Ik zit precies op het snijvlak van techniek en de business. Laat mij klanten maar enthousiast maken met verhalen over wat er mogelijk is en wat data en slimme technologie allemaal voor het bedrijf kunnen betekenen. Bij Inergy krijg ik daar ook alle ruimte voor. Je bent meester over je eigen agenda en krijgt daarmee een ongekende flexibiliteit. Ik zit perfect op mijn plek.

 

Lisette van Cortenberghe

Corporate Recruiter

Zie jij jezelf al bij ons werken?

Stuur ons dan een bericht via onderstaande button of neem voor meer informatie contact op met Lisette van Cortenberghe.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Lisette van Cortenberghe via lisette.van.cortenberghe@inergy.nl