Het verhaal van

Rob Maillé

“Een positieve gebruikerservaring, daar streef ik naar!”

Mijn naam is Rob en ik ben User Experience (UX) Designer bij Inergy. Als UX Designer ontwerp ik gebruiksvriendelijke (web)applicaties. Tijdens het gehele ontwerpproces staat de gebruiker centraal.

Het is mijn taak om een product te ontwerpen dat de gebruiker het beste kan helpen bij het uitvoeren van zijn taak. Tijdens het ontwerpproces heb ik contact met gebruikers, product owners en ontwikkelaars. Bij bruikbaarheidstesten (usability tests) wordt onderzocht waar eventuele knelpunten zijn. Het is interessant en spannend om te zien hoe een gebruiker de door ons ontwikkelde softwareproducten gebruikt. Door in een vroeg stadium knelpunten te signaleren kunnen we in vervolg sprints deze punten oplossen. Op die manier wordt de applicatie steeds gebruiksvriendelijker.

Na het behalen van mijn diploma Communicatie en Multimedia-design heb ik me verder gespecialiseerd in UX Design. Dankzij mijn opleiding ben ik breed technisch onderlegd. Naast het onderzoeken van de bruikbaarheid verzorg ik het ontwerp van de User Interfaces. Mensen helpen zit in mijn aard, ik krijg energie wanneer ik samen met gebruikers kan brainstormen over problemen en vervolgens deze problemen kan oplossen door middel van een softwareproduct.

Bij Inergy werk ik zowel aan onze eigen softwareproducten als de maatwerk oplossingen voor onze klanten.  Hierdoor werk ik nauw samen met verschillende ontwikkelteams en product-owners. De combinatie zorgt ervoor dat er steeds nieuwe uitdagingen zijn, dat maakt het werk leuk en uitdagend.

Melissa de Wilde

Recruiter

Zie jij jezelf al werken bij Inergy?

Stuur ons dan een bericht via onderstaande button of neem voor meer informatie contact op met Melissa de Wilde.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Melissa de Wilde via melissa.de.wilde@inergy.nl