Het verhaal van

Angie Munshi

“Data Scientist word je niet zomaar; daarom volg ik het Young Professional Traject bij Inergy”

Tijdens de opleiding Media & Informatie aan de Universiteit van Amsterdam leerde ik alles over The Internet of Things, big data en algoritmes. Super interessant natuurlijk, maar ik miste de praktijk. Wat doen organisaties met hun data? Laten ze kansen onbenut? Kunnen ze hun werk gemakkelijker doen als ze slimmer gebruikmaken van informatie? Omdat ik graag écht met data aan de slag wilde, ben ik 2,5 maand geleden het Young Professionals Program van Inergy gaan volgen, samen met vier andere Young Professionals. Het is een programma van een jaar, waarbij je kennismaakt met Inergy en wordt klaargestoomd als dataheld. Er is volop aandacht voor de hard skills op het gebied van Data Engineering, Data Science en datavisualisatie, maar ook de soft skills komen ruim aan bod.

Aan het begin van het traject was ik ervan overtuigd dat Data Science het best bij mij zou passen, maar nu weet ik dat ik vooral de combinatie van Data Engineering en Data Science enorm interessant vind. De beginfase van projecten – waarbij je de data klaarmaakt voor analyse – en  de daadwerkelijke analyse zelf, dáár ligt denk ik echt mijn kracht. Gelukkig krijg ik bij Inergy volop de ruimte om me op dat gebied te ontwikkelen. Samen met mijn teamleider stippelen we daarvoor het pad uit.

Ik kan niet wachten om straks vol mee te draaien op projecten en klanten meer en betere inzicht te geven in hun organisatie. Dat er momenteel bij organisaties data voor het grijpen ligt waar weinig mee wordt gedaan, vind ik zo zonde! Bij Inergy pakken we die kansen met beide handen aan en halen we er alles uit wat erin zit. Succes is geen toeval hoor ik hier regelmatig bij Inergy en daar sta ik voor honderd procent achter.

Fleur de Beer

Corporate Recruiter

Zie jij jezelf al werken als Young Professional?

Stuur ons dan een bericht via onderstaande button of neem voor meer informatie contact op met Fleur de Beer.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Fleur de Beer via fleur.de.beer@inergy.nl