Het verhaal van

Daan Boeter

"We vullen elkaar goed aan, zelfs als we op afstand werken”

Voordat ik bij Inergy begon heb ik Business Information Management gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daar heb ik me met name gefocust op data analyse en data science. Ik wilde graag bij Inergy werken omdat ik bij het Young Professional Program de mogelijkheid krijg kennis te maken met verschillende aspecten van het bedrijf. Dit helpt mij om de positie te vinden die het best bij mij past.

Zo heb ik de technische grenzen van Power BI verkend voor Van Loon Groep, front-end dashboards ontwikkeld voor Arriva en een product demo voor LIAS. Daarnaast ben ik momenteel als informatieanalist aan het werk bij PostNL en ga ik bij de Detailresult Groep aan de back-end werken.

Verder krijg ik net als de andere Young Professionals veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We krijgen bijvoorbeeld hard-skill trainingen omtrent Azure, Snowflake en ETL-tools. Maar ook soft-skills als presentatie – en consultancy vaardigheden en opleiding tot Scrummaster. Daarnaast is er ruimte om je eigen pad te kiezen. Zo heb ik ervoor gekozen een DAX cursus te doen en staat er ook al een Python cursus op mijn planning.

De andere Young Professionals zitten bij andere leuke klanten, maar we werken ook aan uitdagende opdrachten als team. We hebben ons eigen dataplatform opgezet, waarbij we ontzettend veel hebben geleerd over het hele proces wat Inergy als bedrijf doet. Als we zo samenwerken merk je echt dat we elkaar goed aanvullen, zelfs als we op afstand moeten werken. Ook blijven we informeel in contact met gezellige vrijmibo’s en online team lunches.

Melissa de Wilde

Recruiter

Lijkt het Young Professional Program jou wat?

Stuur ons dan een bericht via onderstaande button of neem voor meer informatie contact op met Melissa de Wilde.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Melissa de Wilde via melissa.de.wilde@inergy.nl