Proof of concept

Met de Proof of Concept van Inergy ontdekt u welke winst te behalen valt met BI en Analytics – zonder grote investeringen te doen!

Vooraf testen

Een project om uw Business Intelligence te verbeteren is kostbaar. U investeert tijd, geld en menskracht. Maar weet u eigenlijk wel waarin u precies investeert? Zou het niet mooi zijn als u zo’n BI-oplossing eerst kunt uitproberen, zodat u ziet wat het oplevert en ervaart hoe het werkt? U koopt immers ook geen nieuwe auto zonder een testrit te doen. Met onze Proof of Concept kan dat. Voor een vaste, lage prijs, dus wel zo aantrekkelijk.

 

Antwoord op al uw vragen

Met de Proof of Concept van Inergy kunt u elke BI-oplossing zelf toetsen op toegevoegde waarde voor uw business. Biedt de oplossing het inzicht waarnaar u op zoek bent? Is het de investering waard? Op welk moment verdient de oplossing zichzelf terug? Met onze Proof of Concept krijgt u antwoord op dit soort vragen. Bovendien biedt het een helder beeld van alle andere relevante aspecten: de opzet, het tijdspad, de kosten, de rapporten, de tools, de architectuur en de impact op uw organisatie.

Ervaar zelf hoe het werkt

Tijdens de Proof of Concept heeft u alle gelegenheid om de oplossing zelf uit te proberen. We adviseren u over de vormgeving van de oplossing aan de hand van uw ervaringen. Samen evalueren we de resultaten en we bespreken verschillende mogelijkheden. Zo kunt u – goed onderbouwd – de BI-oplossing kiezen die het beste bij u past. Voor een vaste, lage prijs zodat u precies weet waar u aan toe bent.

JanKees Lampe

Mede-eigenaar en CMO

Wilt u ontdekken hoe u met BI en Analytics uw rendement kunt verhogen?

Vul het contactformulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op – of neem direct contact met ons op.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail JanKees Lampe via jankees.lampe@inergy.nl