Provincie Zuid-Holland

Vroeger scande provincie Zuid-Holland een papieren begroting in. Nu vormt www.begrotingzuidholland.nl het uitgangspunt. Nog steeds wordt er een papieren editie gemaakt, maar die wordt geabstraheerd van de digitale versie en niet meer andersom.

Lees verder

Ivo

xxx

Lees verder

Deelnemer Lias Academy

Op de Academy namen we kennis van Lias Enterprise in de context van ons dagelijks werk. Hiermee zijn we veel beter in staat de adviezen van een consultant door te vertalen naar de inrichting die past bij onze organisatie.

Lees verder

Gemeente Dalfsen

De implementatie van LIAS is bij ons heel snel gegaan. In mei 2013 zijn wij gestart met LIAS. De koppeling met ons financiële systeem was binnen een dag gelukt en daarna zijn de modules financieel management, documentmanagement en prestatiemanagement vlot achter elkaar ingericht.

Lees verder

Gemeent Houten

Wij hebben een aantal stappen gezet in de verbetering van planning en control. Nog vele stappen zullen volgen. We doen eerst de dingen die noodzakelijk en het snelst te realiseren zijn.

Lees verder

Gemeente Leeuwarden

Doordat de begroting nu in LIAS Enterprise is opgesteld in plaats van allerlei Excelbestanden werden de diensten als het ware verplicht om de verschillende werkwijzen op elkaar af te stemmen en te uniformeren. Dit heeft heel goed uitgepakt. Het aantal uurtarieven is sterk teruggedrongen en doordat LIAS doorbelastingen keurig ‘rondreken’ behoren saldi op de kostenplaatsen nu tot het verleden!

Lees verder

Gemeente Haarlem

Door het gebruik van LIAS is er inzicht ontstaan in het verloop van de meerjarige budgetten (zowel exploitatie als reserves en voorzieningen). Voorheen was de meerjarenbegroting niet voor iedereen toegankelijk, snel te raadplegen of de historische opbouw te zien. Dat is een hele eenvoudige handeling geworden, ook voor niet-financiële medewerkers.

Lees verder

Ardanta

Wij hebben gekozen voor de Inergy adresservice vanwege de kwaliteit en toegevoegde waarde die ons dit biedt. Wij willen onze dienstverlening op continue basis verbeteren en deze service helpt daar echt bij. Daarnaast is de samenwerking uiterst prettig.

Lees verder

van Hessen

Samen met Inergy hebben wij een fundament ontwikkeld om waarde uit data te halen. Ons IT-landschap is door de jaren heen enorm gegroeid. Het ontsluiten, integreren en beschikbaar maken van alle data die daarin ligt opgeslagen, levert ons veel waardevolle stuurinformatie op.”

Lees verder

Gemeente Someren

LIAS heeft geleid tot efficiëntie, tijdsbesparing en betrouwbaarheid in de cijfers.

Lees verder

Gemeente Nijmegen

Het bestuur krijgt nu dankzij LIAS sneller en beter verzorgde rapportages in handen.

Lees verder

Gemeente Zaanstad

Er is rust en overzicht doordat er één plek is waar uitvoering wordt gegeven aan planning en control.

Lees verder

Gemeente Zaanstad

LIAS is gebruikersvriendelijke software die het planning en control proces uitstekend ondersteunt.

Lees verder

Annexum

Data zijn belangrijk om bijvoorbeeld vast te stellen hoe relevant een locatie is, denk aan het besteedbaar inkomen in een wijk of plaats.

Lees verder

Annexum

We kunnen zien voor welk pand we een te hoge of een te lage huurprijs vragen.

Lees verder

Detail Result Groep

Wij hebben al veel geleerd en zijn verrast door alle mogelijke toepassingen. Mijn tip: Thing big, start small.

Lees verder

Detail Result Groep

Door toepassingen van analytics kan Detail Result de prestaties van de verschillende winkels beter vergelijken en het effect van innovaties beter meten.

Lees verder

Jeroen

Omdat je als mens centraal staat binnen een club vol met energieke en gedreven collega’s. Inspiratie all over the place!

Lees verder

Mark

Het leukste vind ik dat ik als Young Professional de kans krijg om in een korte tijd zoveel mogelijk ervaringen op te doen in het BI-vak. In een jaar heb ik bij verschillende klanten meerdere opdrachten uitgevoerd. Bij de ene ontwierp ik dashboards, terwijl ik een maand later bezig was met het ontwikkelen van ETL-scripts. De senior collega's zijn meer dan bereid om je op weg te helpen met de complexe problemen die zich in dit vak voordoen. Het heeft mijn IT-carrière een vliegende start gegeven.

Lees verder

Ardanta

De adresservice NAW-OK van Inergy maakt gebruik van diverse databronnen. Deze bronnen worden op een slimme manier gecombineerd wat leidt tot zeer hoge betrouwbaarheid. Bovendien verzorgt Inergy een kwaliteitscontrole door een representatieve steekgroep van het opgeschoonde klantenbestand na te bellen.

Lees verder

Tom

Het tofst vind ik het me te verplaatsen in de klant. Hoe zit zijn/haar business in elkaar? Hoe is de cultuur en bij welke uitdagingen passen welke oplossingen? En dan mag ik ook nog eens geregeld flink technisch bezig zijn! Een van de kernkwaliteiten van Inergy is dat we deze kennis snel rondpompen. Als BI consultant ben ik vooral ook communicator dus lever ik daar graag bijdragen aan en deel ik hieruit met de klant.

Lees verder

Michiel

Werken als architect bij Inergy is afwisselend. Je werkt voor verschillende branches en daarom ben je bezig met diverse klantvragen. De oplossingen bouwen we met gave, innovatieve techniek. Zo hebben we bijvoorbeeld een functionaliteit gebouwd die het mogelijk maakt terug in de tijd naar gegevens te kijken. We hebben ook sterke binding met het bedrijf en daardoor wordt informatie gemakkelijk door de organisatie verspreid.

Lees verder

Rob

Inergy is een echte techneutenclub met een relaxte, informele sfeer. Het leuke aan werken bij Inergy is de vrijheid en flexibiliteit die je hebt. In projecten ben je helemaal vrij om samen met je team de beste technologische oplossing te kiezen en daarnaast krijg je alle ruimte om bijvoorbeeld eens aan de slag te gaan met het opzetten van een CD oplossing met Docker, te experimenteren met AWS of eens een conferentie of workshop te bezoeken in binnen- of buitenland.

Lees verder

Yorrik

Het tofste aan deze functie is dat je heel divers werk hebt. Je doet beheer op verschillende niveaus; zowel functioneel/data-inhoudelijk als op het fysieke infrastructuur niveau, zoals servers en netwerkapparatuur. Ook programmeren we in Python voor automatisering. Daarnaast is het team heel gaaf.

Lees verder

Obvion

Nationale en Europese wetgeving stellen ons voor steeds complexere uitdagingen. Dankzij Inergy stellen we hogere eisen aan onze rapportagemogelijkheden.

Lees verder

Sodexo

Inergy liet ons zien hoe we onze data verrijken door gebruik van externe databronnen. Dat was een eye-opener.

Lees verder

SAP

Inergy zorgt er niet alleen voor dat de rapportages 24x7 beschikbaar zijn, maar ook dat we deze rapportages kunnen aanpassen aan de veranderende behoeften van de klanten.

Lees verder

Sodexo

Inergy wist ons direct te overtuigen met hun pragmatische aanpak en kennis van Business Intelligence.

Lees verder

Unistream

De verzameling, opslag en analyse van ons groeiende datavolume is werk voor een specialist als Inergy.

Lees verder

Obvion

Dankzij Analytics verwerken we nu dagelijks 70 miljoen records in één gecentraliseerd rapportageplatform.

Lees verder

PostNL

Voor de Analytics van grote hoeveelheden data vertrouwen we volledig op Inergy. Want betrouwbare informatie over het bezorgmoment is essentieel voor onze dienstverlening.”

Lees verder