.NET Developer (medior / senior)

Ligt jouw passie bij techniek en vind je het leuk om complexe technische uitdagingen aan te gaan? Wij hebben een mooie uitdaging voor jou als .NET developer.

Ben jij de medior of senior developer die ons projectteam komt versterken om mee te bouwen aan één van de core-producten van Inergy? Ga jij ons hiermee helpen?

Wat ga je doen?
Als .NET developer zul jij deels bezig zijn met het uitbreiden en onderhouden van onze enterprise applicatie die de planning en control cyclus van de Nederlandse gemeenten ondersteunt. Deze applicatie is geschreven in C# en maakt gebruik van een WinForms front-end.

Daarnaast zul jij een deel van jouw tijd besteden aan het helpen ontwikkelen van een nieuwe SaaS variant van het product gebaseerd op container technologie en .NET Core in combinatie met React.

Wie ben jij?
Jij bent een ervaren, zelfstandige developer, die goed in een team kan opereren; jij weet hoe alles werkt en anders zoek je dat uit. Je herkent je (grotendeels) in het volgende profiel:

  • Je hebt een aantal jaren ervaring in het ontwikkelen van complexe .NET gebaseerde applicaties
  • Je hebt ervaring met WinForms development
  • Je hebt ervaring met SQL Server en/of Oracle
  • Je bent leergierig en verdiept je graag in de nieuwe ontwikkelingen op gebied van software development.
  • Je beschikt over een afgeronde relevante HBO of WO-opleiding
  • Je bent een echte teamspeler maar kan ook zelfstandig opereren
  • Je bent analytisch en hebt een probleemoplossend vermogen
  • Je hebt passie voor (web)ontwikkeling
  • Je bent stressbestendig en behoudt ook onder hoge druk oog voor detail
  • Financiele kennis en ervaring met DevExpress componenten, .NET Core, React is een pré

Wie zijn wij?
Laten we eerlijk zijn; je bent gewild en je kan overal aan de slag. Waarom zou je dan voor Inergy kiezen?
Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project.

Naast een goed salaris bieden wij onder andere een bonusregeling, 25 vakantiedagen, je gereedschap zoals de modernste apparatuur, laptop, werktijden zijn flexibel, de sfeer is informeel en persoonlijk.

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande knop kun je direct solliciteren.

Lisette van Cortenberghe

Corporate Recruiter

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Lisette van Cortenberghe.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Lisette van Cortenberghe via lisette.van.cortenberghe@inergy.nl

.NET Developer (medior / senior)

Als .NET ontwikkelaar zul jij deels bezig zijn met het uitbreiden en onderhouden van onze enterprise applicatie die de planning en control cyclus van de Nederlandse gemeenten ondersteund. Deze applicatie is geschreven in C# en maakt gebruik van een WinForms front-end.

Lees verder

Testcoördinator / engineer

Ligt jouw passie bij het verbeteren van softwareproducten door het opzetten, coördineren en uitvoeren van testen volgens de laatste testtechnieken en wil jij onze producten helpen verbeteren? Dan is dit de vacature voor jou!

Lees verder

Consultant Lias software

Als consultant bij Inergy voor LIAS Software ga je aan de slag bij een sterk groeiende professionele dienstverlener. Je werkt aan end-to-end projecten op het gebied van planning & control, business intelligence, corporate reporting en visuele communicatie.

Lees verder

Data Engineer Microsoft

Vind jij het leuk om te werken met nieuwe technieken in de cloud? In je oplossingen niet meer beperkt te worden door de infrastructuur van de opdrachtgever.

Lees verder

Data Scientist Microsoft

We zijn op zoek naar een échte data scientist, die met zijn/haar communicatieve vaardigheden kan sparren met onze klanten én ons eigen data-team.

Lees verder

Front- End Webdeveloper

Ligt jouw passie bij techniek en vind je het leuk om complexe technische uitdagingen aan te gaan? Wij hebben een mooie uitdaging voor jou als Front-End Webdeveloper.

Lees verder

Full Stack Developer

Toe aan iets nieuws waar je al jouw gedrevenheid en technische know-how in kan storten?

Lees verder

Competence Sales

Klopt jouw commerciële hart sneller om met de zakelijke top van Nederland samen te werken? Vind jij het gaaf om te zorgen dat jouw klant succesvoller wordt door onze diensten en doe je dit het liefst in een hot and happening marktgebied? Ja? Dan ligt er bij ons een mooie kans voor jou als Competence Sales.

Lees verder

Java Developer

Lees verder

Technische IT startersfunctie

Lees verder

Linux Engineer

Als Linux engineer/beheerder ben je, samen met 9 collega's van het Managed Services Team, verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van ons eigen Inergy hosting- en public cloud platform voor zowel externe als interne klanten. Daarnaast werken we nauw samen met klanten op hun eigen omgeving, vanuit Woerden. In onze zeer hechte en technisch gedreven groep hebben wij nu een plek voor jou; als er

Lees verder

Business Consultant

Lees verder

BI Developer

Lees verder

Datawarehouse specialist

Wil je jouw vaardigheden inzetten en nog verder ontwikkelen bij één van de meest toonaangevende business intelligence clubs van Nederland? Zoek je een baan met impact, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je wordt onderdeel van een bevlogen team collega’s.

Lees verder

Data Science Consultant

Gaat jouw datagedreven hart sneller kloppen van complexe algoritmes? Wil jij je storten op uitdagende vraagstukken en neem jij graag een mentorrol op je?

Lees verder