Data Engineer Microsoft

Vind jij het leuk om te werken met nieuwe technieken in de cloud? In je oplossingen niet meer beperkt te worden door de infrastructuur van de opdrachtgever? Kan jij jezelf verdiepen in databeheer en datamodellen en ben jij een echte specialist op het gebied van SQL en BI? Kom werken bij Inergy en vind bij ons jouw nieuwe uitdaging!

Wij hebben een Microsoft first strategie en focussen ons volledig op de Microsoft Azure Cloud. Focus is één van onze kernwaarden en zorgt ervoor dat wij het beste in elkaar naar boven halen. Door dit te doen realiseren wij de meest uitdagende dataplatformen voor onze klanten. Om verder te groeien en te professionaliseren zijn wij per direct op zoek naar jou!


Wat kan je verwachten

Wij bieden een compleet programma verdeeld over 4 weken waarin je Microsoft masterclasses volgt en coaching ontvangt. Na 4 weken heb je een flinke dosis kennis over een aantal technologieën in Azure, zoals: Delivering A warehouse in the cloud, Databricks, HDInsight, NoSQL, Real-Time datastreams. Na dit te hebben doorlopen, heb je een Microsoft Professional Program afgerond.

Boost your journey to building Big Data solutions!

Heb jij het in je?

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Informatica of Software Engineering;
 • Je weet wat ETL en SQL is en je kunt freehandeenvoudige queries schrijven;
 • Je hebt kennis genomenvan 1 of meer modelleermethodieken;
 • Je hebt kennisgemaakt met BI toolingen visualisatie zoals Power BI, Tableau of Microstrategy;
 • Kennis van Microsoft Azureis een pré
 • Je bent analytisch ook als het gaat om het detecteren van verbeteringen en kansen;
 • Je bent creatief en proactief, dit laat je zien in het oplossen van problemen het oppakken van verbeterpunten en kansen;
 • Je bent communicatief vaardig: je communiceert over wat je doet en deelt je kennis;
 • Je bent zelfstartend, leergierig en accuraat;
 • Je bent klantgericht;
 • Je hebt affiniteit met IT en Mensen;

Wie zijn wij?

Laten we eerlijk zijn; je bent gewild en je kan overal aan de slag. Waarom zou je dan voor Inergy kiezen?
Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project.
Naast een marktconform salaris bieden wij onder andere een bonusregeling, 25 vakantiedagen, Je gereedschap zoals de modernste apparatuur, laptop, tablet bepaal je zelf, werktijden zijn flexibel, de sfeer is informeel en persoonlijk.

 

 

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande knop kun je direct solliciteren.

Direct solliciteren

Lisette van Cortenberghe

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Lisette van Cortenberghe.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Lisette van Cortenberghe via lisette.van.cortenberghe@inergy.nl

Data Engineer Microsoft

Vind jij het leuk om te werken met nieuwe technieken in de cloud? In je oplossingen niet meer beperkt te worden door de infrastructuur van de opdrachtgever.

Lees verder

Data Scientist Microsoft

We zijn op zoek naar een échte data scientist, die met zijn/haar communicatieve vaardigheden kan sparren met onze klanten én ons eigen data-team.

Lees verder

Front- End Webdeveloper (senior)

Ligt jouw passie bij techniek en vind je het leuk om complexe technische uitdagingen aan te gaan? Wij hebben een mooie uitdaging voor jou als Front-End Webdeveloper.

Lees verder

Front- End Webdeveloper

Toe aan iets nieuws waar je al jouw gedrevenheid en technische know-how in kan storten?

Lees verder

Competence Sales

Klopt jouw commerciële hart sneller om met de zakelijke top van Nederland samen te werken? Vind jij het gaaf om te zorgen dat jouw klant succesvoller wordt door onze diensten en doe je dit het liefst in een hot and happening marktgebied? Ja? Dan ligt er bij ons een mooie kans voor jou als Competence Sales.

Lees verder

Java Developer

Lees verder

Technische IT startersfunctie

Lees verder

Linux Engineer

Als Linux engineer/beheerder ben je, samen met 9 collega's van het Managed Services Team, verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van ons eigen Inergy hosting- en public cloud platform voor zowel externe als interne klanten. Daarnaast werken we nauw samen met klanten op hun eigen omgeving, vanuit Woerden. In onze zeer hechte en technisch gedreven groep hebben wij nu een plek voor jou; als er

Lees verder