BI Developer

Toe aan iets nieuws waar je al jouw gedrevenheid en technische know-how in kan storten? Wij hebben een mooie uitdaging voor jou als ervaren ontwikkelaar om mee te bouwen (pun intended) aan het Inergy van de toekomst.

Belangrijkste werkzaamheden:

We hoeven jou als ervaren ontwikkelaar eigenlijk niet meer te vertellen wat je moet doen, dat weet jij als geen ander! Jij bouwt en regelt het, lekker zelfstandig en gedreven bij ons op kantoor en bij de klant.
In hele grote lijnen betekent dat:

  • Je bent de adviseur voor de klant op gebied van BI;
  • Je ontwikkelt business intelligence-oplossingen voor onze klanten om hen hiermee te helpen een beter rendement op hun bedrijfsactiviteit te behalen;
  • Je onderzoekt brongegevens;
  • Je realiseert ETL-processen;
  • Je test de ontwikkelde oplossingen;
  • Je ontwerpt en realiseert interactieve dashboards en rapportages.

Je werkt zelfstandig en in teamverband aan uitdagende, uiteenlopende projecten bij ons op kantoor in Woerden of Heerlen en bij de klant.

Jouw profiel
Jij bent een ervaren, zelfstandige developer; jij weet hoe alles werkt en anders zoek je dat uit; je gaat tot het gaatje en herkent je (grotendeels) in het volgende profiel:

  • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Informatica of Software Engineering;
  • 3 jaar BI programmeer ervaring (ETL, SQL; jij kan het dromen);
  • Je bent klantgericht, creatief en proactief;
  • Je bent communicatief vaardig en in staat om de wensen van de klant te vertalen naar de techniek.

Wie zijn wij?
Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project. Bij ons krijg je letterlijk en figuurlijk de ruimte: een flexibele werkplek en -tijden en een zelfstandige functie.

Naast een goed salaris bieden wij onder andere een bonusregeling, 25 vakantiedagen, de nieuwste laptop (Mac of Dell) en telefoon van de zaak, een mobiliteitsbudget wat je mag inzetten hoe jij het het liefste hebt en gratis verzorgde lunch en fruit. Daarnaast kan je, als je het durft, na de lunch meedoen aan een zeer fanatiek potje tafelvoetbal.

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande knop kun je direct solliciteren.

Direct solliciteren

Fleur de Beer

Corporate Recruiter

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Fleur de Beer.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Fleur de Beer via fleur.de.beer@inergy.nl