Business Development Manager (new logo’s)

Klopt jouw commerciële hart sneller om met de zakelijke top van Nederland samen te werken? Vind jij het gaaf om te zorgen dat jouw klant succesvoller wordt door onze diensten en doe je dit het liefst in een hot and happening marktgebied? Ja? Dan ligt er bij ons een mooie kans voor jou als Business Development Manager.

Wat je vol trots aan je vrienden vertelt?

De directies van zakelijk Nederland zijn allemaal actief bezig met het vraagstuk hoe zij impact en winst kunnen genereren uit de data die zij tot hun beschikken hebben. Je werkt als self-propelling BD’er samen met de directieleden van deze organisaties. Met hen ontwikkel je businesskansen waarbij gebruik wordt gemaakt van (big)data, analytics, AI en geavanceerde clouddiensten. Jij acteert als regisseur op deze kansen en weet C-level relaties te inspireren en te overtuigen hoe wij impact voor hen realiseren.

Bij Inergy zit je zelf aan het stuur en teamwork is vanzelfsprekend. Jij ontwikkelt kansen bij onze prospects en zodra diepere expertise nodig is, weet je tijdig en feilloos de juiste inhoudelijke collega’s aan te haken. Jij bent namelijk de commerciële regisseur van het klantsucces team; jij bent de leider, de coach en meewerkend voorman (m/v) om nieuwe klanten te verwerven. Je zorgt dat de diensten die Inergy levert op maat worden toegesneden voor je klant. Jij orkestreert en motiveert jouw collega’s en het klantteam. Jij weet je dus als geen ander extern en intern op een positieve en sympathieke manier te profileren.

Wie ben jij?

Business Development is jouw vak; jij bent intrinsiek gemotiveerd en je zou kunnen zeggen dat “BD makes your clock tick”. Jij weet met jouw natuurlijke overtuigingskracht jouw omgeving uit te dagen en ‘mee te nemen’ naar de uiteindelijke resultaten. Met jou samenwerken is inspirerend, prikkelend en je plant jouw activiteiten die leiden tot succes.

Deze talenten vul jij aan met een hbo- of wo-diploma bedrijfskunde, of vergelijkbaar, een aantal jaren relevante werkervaring en onderstaande skills:

 • Je hebt een brede inhoudelijk kijk op bedrijfsvoering en jouw interesses zijn divers.
 • Op alle niveaus in de klantorganisatie onderhoud jij gemakkelijk contacten en weet je mensen te boeien en te inspireren.
 • Met jouw capaciteiten tot creëren weet je een vraagstuk van een klant te doorgronden en op conceptueel niveau vorm te geven. Samen met collega’s afkomstig uit verschillende disciplines, zorg je ervoor dat het vraagstuk van de klant wordt opgelost gebruikmakend van de brede propositie van
 • Eén van jouw onderscheidende vaardigheden is dat je van de hoed en de rand wil weten zodat je jouw kennis en ervaring effectief inzet bij het bereiken van jouw doelen.
 • Je bent een authentiek persoon en een echte teamplayer en je neemt in jouw rol het initiatief en de leiding.
 • Het geeft je een kick als jouw klanten succesvoller worden door met Inergy samen te werken en we meetbare impact leveren!

Wie zijn wij?

Wij geloven dat vooruitgang het fundament is van alle grote successen. Als organisatie moet je met de ontwikkelingen meebewegen, je moet lenig zijn. Vooruitkijken. Streven naar vooruitgang betekent ook dingen beter maken, soepeler, efficiënter. En wij helpen onze klanten daarmee door ze beter te laten presteren door slim met data om te gaan. Complexe vraagstukken zien we als een uitdaging. Onze kennis, kunde en ervaring met hypermoderne data, analytics en AI-technologie zijn kwalificerend en onderscheidend in de markt. In data en analytics gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Bij ons krijg je letterlijk en figuurlijk de ruimte: een flexibele werkplek en -tijden en een zelfstandige functie.

Naast een uitstekend salaris bieden wij onze BD’ers een variabele beloning op basis van successen, 25 vakantiedagen, een laptop (Mac of Dell) en telefoon van de zaak, en een mobiliteitsbudget wat je mag inzetten hoe jij je het liefste verplaatst.

Je werkt in een professioneel en ervaren BD-team waar ‘work hard, play hard’ de mores is. Een omgeving waar je veel van leert en waar collega’s van jou kunnen leren. En successen vieren we graag en veel samen!

Jouw nieuwe collega Michiel over de rol:

 • Michiel
  “Werken als architect bij Inergy is afwisselend. Je werkt voor verschillende branches en daarom ben je bezig met diverse klantvragen. De oplossingen bouwen we met gave, innovatieve techniek. Zo hebben we bijvoorbeeld een functionaliteit gebouwd die het mogelijk maakt terug in de tijd naar gegevens te kijken. We hebben ook sterke binding met het bedrijf en daardoor wordt informatie gemakkelijk door de organisatie verspreid.”

  Michiel

  BI Architect

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande knop kun je direct solliciteren.

Direct solliciteren

Fleur de Beer

Corporate Recruiter

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Fleur de Beer.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Fleur de Beer via fleur.de.beer@inergy.nl