Competence Sales

Klopt jouw commerciële hart sneller om met de zakelijke top van Nederland samen te werken? Vind jij het gaaf om te zorgen dat jouw klant succesvoller wordt door onze diensten en doe je dit het liefst in een hot and happening marktgebied? Ja? Dan ligt er bij ons een mooie kans voor jou als Competence Sales.

Wat je vol trots aan je vrienden vertelt?

Jij bent als Competence Sales eigenlijk een mini-ondernemer: jij bent als vertegenwoordiging van Inergy verantwoordelijk voor het succes van klanten in jouw regio. Jij ziet voortdurend kansen bij potentiële opdrachtgevers en weet de vertaalslag te maken binnen het expertisegebied van Inergy.
Je bent een netwerker en weet dit netwerk goed te benutten en uit te breiden. Mooie successen worden groots gevierd.

Wie ben jij?

Als Competence sales wordt er behoorlijk wat van je zelfstandigheid gevraagd. Je bent veel op pad, bijvoorbeeld om presentaties te geven bij klanten of om met hen te lunchen. Je zoekt contact met nieuwe relaties, bouwt een band met hen op en laat je collega’s daar gave opdrachten doen. Je bent regelmatig op events te vinden en daarnaast organiseer je ook Inergy events. Daardoor onderhoud je een stevig netwerk aan opdrachtgevers, én je breidt dat netwerk uit!

Jouw dagen als Competence Sales zijn goed gevuld. Dat betekent dat je een kei bent in plannen en zonder moeite schakelt tussen verschillende situaties. Deze talenten vul jij aan met een hbo diploma het liefst commercieel, of vergelijkbaar, een aantal jaren relevante werkervaring en onderstaande skills:

  • Een conceptueel denkvermogen
  • Kennis van IT
  • Behoorlijk wat overtuigingskracht
  • Ambitie om te groeien in je vak
  • Op alle niveaus in de klantorganisatie onderhoud jij gemakkelijk contacten en weet je mensen te boeien en te inspireren
  • Je bent een authentiek persoon en een echte teamplayer en je neemt in jouw rol het initiatief en de leiding
  • Het geeft je een kick als jouw klanten succesvoller worden door met Inergy samen te werken en we meetbare impact leveren!

Wie zijn wij?

Wij geloven dat vooruitgang het fundament is van alle grote successen. Als organisatie moet je met de ontwikkelingen meebewegen, je moet lenig zijn. Vooruitkijken. Streven naar vooruitgang betekent ook dingen beter maken, soepeler, efficiënter. En wij helpen onze klanten daarmee door ze beter te laten presteren door slim met data om te gaan. Complexe vraagstukken zien we als een uitdaging. Onze kennis, kunde en ervaring met hypermoderne data, analytics en AI-technologie zijn kwalificerend en onderscheidend in de markt. In data en analytics gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Bij ons krijg je letterlijk en figuurlijk de ruimte: een flexibele werkplek en -tijden en een zelfstandige functie.

Naast een goed salaris bieden wij onder andere een bonusregeling, 25 vakantiedagen, de nieuwste laptop (Mac of Dell) en telefoon van de zaak, een mobiliteitsbudget wat je mag inzetten hoe jij het het liefste hebt.

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande knop kun je direct solliciteren.

Direct solliciteren

Lisette van Cortenberghe

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Lisette van Cortenberghe.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Lisette van Cortenberghe via lisette.van.cortenberghe@inergy.nl