Consultant Lias software

Wat ga je doen?
Als consultant bij Inergy voor LIAS Software ga je aan de slag bij een sterk groeiende professionele dienstverlener. Je werkt aan end-to-end projecten op het gebied van planning & control, business intelligence, corporate reporting en visuele communicatie. Hierbij zetten we de door ons ontwikkelde applicatie in: LIAS Enterprise platform.

Als consultant ben je een spin in het web bij de implementatie. Je bewaakt projectdoelstellingen van de klant en vertaalt deze naar een werkende oplossing. Jouw positie beweegt zich tussen techniek en business, waarbij je in staat bent om gegevens te vertalen naar bruikbare informatie. Je richt het planning & control proces in en begeleidt je klant naar optimaal gebruik van de software. Tijdens het implementatieproces krijg je te maken met facetten uit meerdere vakgebieden: planning & control, finance, managementinformatie en ICT-koppelingen.

Jouw profiel

 • Je bent analytisch en hebt een probleemoplossend vermogen. Je bent een doener, werkt graag in teamverband maar ook zelfstandig.
 • Je hebt de wil om te leren en om je kennis te delen met collega’s.
 • Je bent veel op locatie bij klanten in verschillende regio’s en hebt een hoge reisbereidheid.

Jouw vaardigheden

 • Afgestudeerd HBO op het gebied van Bedrijfseconomie of Informatica of vergelijkbaar en aantoonbaar werk- en HBO denkniveau
 • 1-3 jaar werkervaring
 • Zelfstandig, representatief en innovatief ingesteld
 • Leergierig en bereid om door werk en studie door te groeien
 • Communicatief sterk en goede gesprekspartner voor functionele applicatiebeheerders
 • Gewend om projecten tot een succes te brengen
 • In staat om op aantrekkelijke wijze kennis over te dragen aan klanten
 • Pré: vakinhoudelijke affiniteit met planning & control

Wie zijn wij?
Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project.
Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost, een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

Naast een goed salaris bieden wij onder andere een bonusregeling, 25 vakantiedagen, de nieuwste laptop en telefoon van de zaak, een mobiliteitsbudget dat je mag inzetten hoe jij het het liefste hebt en een gratis verzorgde lunch en fruit. Daarnaast kan je, als je het durft, na de lunch meedoen aan een zeer fanatiek potje tafelvoetbal.

 

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande formulier kun je direct solliciteren.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Lisette van Cortenberghe

Corporate Recruiter

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Lisette van Cortenberghe.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Lisette van Cortenberghe via lisette.van.cortenberghe@inergy.nl