Data Architect

Toe aan iets nieuws waar je al jouw gedrevenheid en technische know-how in kan storten? Wij hebben een mooie uitdaging voor jou als innovatieve architect om mee te bouwen (pun intended) aan het Inergy van de toekomst. Inergy gaat namelijk de markt verder veroveren, onder andere met Microsoft Azure. Ga jij ons hiermee helpen?

Wat ga je doen?
We hoeven jou als ervaren BI architect eigenlijk niet meer te vertellen wat je moet doen, dat weet jij als geen ander! Jij ontwerpt en regelt het, in samenwerking met de developers, bij ons op kantoor en bij de klant.

Kortom; jij zit als technisch lead adviseur met de klant aan de tekentafel en weet hun wens naar een technische oplossing/ontwerp te vertalen. Daarna begeleid jij de development teams en bewaak jij zowel technisch als functioneel het project.

Jouw profiel
Jij bent een ervaren architect; jij weet hoe alles werkt en anders zoek je dat uit; je gaat tot het gaatje en herkent je (grotendeels) in het volgende profiel:

 • 3 jaar ervaring als Lead Developer of Architect
 • Uitgebreide technische kennis, bijvoorbeeld Microsoft Azure, SQL server, diverse ETL tools, data modelleertechnieken en/of scripting
 • Je bent klantgericht, pragmatisch en innovatief
 • Je bent communicatief vaardig en in staat om de wensen van de klant te vertalen naar de techniek

Waarom bij ons?
Laten we eerlijk zijn; je bent gewild en je kan overal aan de slag. Waarom zou je dan voor Inergy kiezen? Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project. Bij ons krijg je letterlijk en figuurlijk de ruimte: een flexibele werkplek en -tijden en een zelfstandige functie.

Naast een goed salaris krijg je onder andere een bonus, 25 vakantiedagen, de nieuwste laptop en telefoon van de zaak, een mobiliteitsbudget dat je mag inzetten hoe jij het het liefste hebt en gratis verzorgde lunch en fruit. Daarnaast kan je, als je het durft, na de lunch meedoen aan een zeer fanatiek potje tafelvoetbal.

 

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande formulier kun je direct solliciteren.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Jouw nieuwe collega Michiel Brunt over de rol:

 • Michiel
  “Werken als architect bij Inergy is afwisselend. Je werkt voor verschillende branches en daarom ben je bezig met diverse klantvragen. De oplossingen bouwen we met gave, innovatieve techniek. Zo hebben we bijvoorbeeld een functionaliteit gebouwd die het mogelijk maakt terug in de tijd naar gegevens te kijken. We hebben ook sterke binding met het bedrijf en daardoor wordt informatie gemakkelijk door de organisatie verspreid.”

  Michiel

  BI Architect

Fleur de Beer

Corporate Recruiter

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Fleur de Beer.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Fleur de Beer via fleur.de.beer@inergy.nl