Datawarehouse specialist

Wil je jouw vaardigheden inzetten en nog verder ontwikkelen bij één van de meest toonaangevende business intelligence clubs van Nederland? Zoek je een baan met impact, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je wordt onderdeel van een bevlogen team collega’s.

Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie, gave techniek en werken voor top bedrijven. Deel jij onze passie?

Wat ga je doen?
Als Datawarehouse specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en implementatie van datawarehouses bij onze klanten, volgens de aanwezige datawarehouse architectuur. Je bent in staat om de datastromen binnen organisaties te identificeren en te vertalen naar oplossingen.

Jouw profiel

  • HBO+ werk en denkniveau in de ICT
  • Ervaring met SQL en grote databases
  • Ervaring met ETL tools (bijvoorbeeld Pentaho, Powercenter, DataStage, Microsoft SSIS)
  • Ervaring met datawarehouse modellering en tools (bijvoorbeeld Kimbal, Data Vault, Powerdesigner)
  • Kennis van geautomatiseerd testen is een pré
  • Kennis van BCBS-239 is een pré.

Locatie Heerlen
Ons kantoor in Heerlen is gevestigd op de Brightlands Smart Services Campus. Deze campus is een revolutionair instituut waar briljante wetenschappers en opleiders samenkomen met innovatieve ondernemers en leidende bedrijven in technologie en bijbehorende diensten.

Limburg, je zal er maar wonen. Als je voor een dienstverband moet verhuizen (meer dan 75 km), dan vergoeden wij verhuiskosten tot 2000 euro. Overigens zijn ZZP’ers ook van harte welkom.

Enthousiast geworden? Mooi! Wij ook. Klik op de solliciteer knop en dan zien we elkaar hopelijk snel, met die lekkere kop koffie.

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande formulier kun je direct solliciteren.

Fleur de Beer

Corporate Recruiter

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Fleur de Beer.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Fleur de Beer via fleur.de.beer@inergy.nl