Front- End Webdeveloper

Toe aan iets nieuws waar je al jouw gedrevenheid en technische know-how in kan storten? Wij hebben een mooie uitdaging voor jou als Front-End Webdeveloper. Je gaat het team Web & Mobile versterken om high-end websites en -applicaties te ontwikkelen. Ga jij ons hiermee helpen?

Belangrijkste werkzaamheden

In jouw functie werk je mee aan websites voor online begrotingen, rapportages en jaarverslagen (voorbeeld: http://begroting.zaanstad.nl). Je realiseert verfijnde, maar eenvoudig ogende interfaces voor gebruikers. Je bent kritisch, creatief en je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen op je vakgebied. Je werkt samen met onze designers en back-end developers en je bouwt mee aan een strakke, intuïtieve en moderne user interface. Oog voor detail en aandacht voor usability is een must. We innoveren in hoog tempo. Je bent een belangrijke speler in een scrum-team van ontwikkelaars.

Jouw profiel

  • Je bent analytisch en hebt een probleemoplossend vermogen. Je bent een doener, in teamverband en zelfstandig.
  • Je bent stressbestendig en behoudt ook onder hoge druk oog voor detail.
  • Je hebt de wil om te leren en om je kennis te delen met collega’s.

Jouw vaardigheden   

  • Kennis en ervaring met accessibility en responsive design.
  • Je hebt kennis van CSS, Javascript en HTML5
  • Je hebt een voorsprong als je ook kennis hebt van C#, Linq, DataSets, Git en REACT.
  • Je beschikt over een afgeronde relevante mbo- of hbo-opleiding.
  • Je staat aan het begin van je carrière of hebt 1-2 jaar werkervaring.

Waarom bij ons?
Laten we eerlijk zijn; je bent gewild en je kan overal aan de slag. Waarom zou je dan voor Inergy kiezen?
Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project. Je bent één van de teamleden van Web & Mobile. Zij houden zich bezig met de ontwikkeling van websites en een webapplicatie voor planning en control, managementinformatie en dashboards

Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost, een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

Naast een goed salaris bieden wij onder andere een bonusregeling, 25 vakantiedagen, de nieuwste laptop en telefoon van de zaak, een mobiliteitsbudget dat je mag inzetten hoe jij het het liefste hebt en een gratis verzorgde lunch en fruit. Daarnaast kan je, als je het durft, na de lunch meedoen aan een zeer fanatiek potje tafelvoetbal.

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande formulier kun je direct solliciteren.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Lisette van Cortenberghe

Corporate Recruiter

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Lisette van Cortenberghe.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Lisette van Cortenberghe via lisette.van.cortenberghe@inergy.nl