Front- End Webdeveloper

Ligt jouw passie bij techniek en vind je het leuk om complexe technische uitdagingen aan te gaan? Wij hebben een mooie uitdaging voor jou als Front-End Webdeveloper.

Ben jij de ervaren Front-End Webdeveloper die ons projectteam komt versterken om mee te bouwen aan één van de core-producten van Inergy! Ga jij ons hiermee helpen?

Wat ga je doen?
Als Front-End Webdeveloper ben je, samen met tien collega’s, verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een complexe webapplicatie.
Je bent de onmisbare brug tussen het werk van onze designers en de code van onze ervaren backenders. Je bent kritisch, creatief en je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen op je vakgebied. Oog voor detail en aandacht voor usability is een must. We innoveren in hoog tempo.

Wie ben jij?
Jij bent een ervaren, zelfstandige developer, die goed in een team kan opereren; jij weet hoe alles werkt en anders zoek je dat uit en herkent je (grotendeels) in het volgende profiel:

  • Je hebt een aantal jaren ervaring in het ontwikkelen van complexe webapplicaties
  • Je hebt ruime kennis en diepgaande kennis van HTML, Javascript en Typescript. Front-End frameworks/libraries zoals React, Angular en/of Vue. React is een pré.
  • Je bent leergierig en verdiept je graag in de nieuwe ontwikkelingen op gebied van Front-End development.
  • Je beschikt over een afgeronde relevante HBO of WO-opleiding
  • Je bent een echte teamspeler maar kan ook zelfstandig opereren
  • Je bent analytisch en hebt een probleemoplossend vermogen
  • Je hebt passie voor (web)ontwikkeling
  • Je bent stressbestendig en behoudt ook onder hoge druk oog voor detail

Wie zijn wij?
Laten we eerlijk zijn; je bent gewild en je kan overal aan de slag. Waarom zou je dan voor Inergy kiezen?
Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project.
Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost, een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

Naast een goed salaris bieden wij onder andere een bonusregeling, 25 vakantiedagen, de nieuwste laptop en telefoon van de zaak, een mobiliteitsbudget dat je mag inzetten hoe jij het het liefste hebt en een gratis verzorgde lunch en fruit. Daarnaast kan je, als je het durft, na de lunch meedoen aan een zeer fanatiek potje tafelvoetbal. Bij ons krijg je letterlijk en figuurlijk de ruimte: flexibel werken is mogelijk.

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande knop kun je direct solliciteren.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Lisette van Cortenberghe

Corporate Recruiter

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Lisette van Cortenberghe.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Lisette van Cortenberghe via lisette.van.cortenberghe@inergy.nl