Front- End Webdeveloper (senior)

Ligt jouw passie bij techniek en vind je het leuk om complexe technische uitdagingen aan te gaan? Wij hebben een mooie uitdaging voor jou als Front-End Webdeveloper.

Ben jij de ervaren Front-End Webdeveloper die ons projectteam komt versterken om mee te bouwen aan één van de core-producten van Inergy! Ga jij ons hiermee helpen?

Belangrijkste werkzaamheden
Als Front-End Webdeveloper ben je, samen met 5 collega’s, verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een complexe interactieve webapplicatie.
Je bent de onmisbare brug tussen het werk van onze designers en de code van onze ervaren backenders. Je bent kritisch, creatief en je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen op je vakgebied. Oog voor detail en aandacht voor usability is een must. We innoveren in hoog tempo.

Wie ben jij?
Jij bent een ervaren, zelfstandige developer; jij weet hoe alles werkt en anders zoek je dat uit en herkent je (grotendeels) in het volgende profiel:

  • Je hebt een aantal jaren ervaring in het ontwikkelen en/of werken aan complexe webapplicaties en interactieve webapplicaties
  • Je hebt ruime kennis en diepgaande kennis van HTML, Javascript, Typescript en REACT
  • Je beschikt over een afgeronde relevante HBO of WO-opleiding
  • Je bent een echte teamspeler maar kan ook zelfstandig opereren
  • Je bent analytisch en hebt een probleemoplossend vermogen
  • Je hebt passie voor web ontwikkeling
  • Je bent stressbestendig en behoudt ook onder hoge druk oog voor detail

Wie zijn wij?
Laten we eerlijk zijn; je bent gewild en je kan overal aan de slag. Waarom zou je dan voor Inergy kiezen?
Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project.

Naast een marktconform salaris bieden wij onder andere een bonusregeling, 25 vakantiedagen, Je gereedschap zoals de modernste apparatuur, laptop, iPad bepaal je zelf, Werktijden zijn flexibel, de sfeer is informeel en persoonlijk.

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande knop kun je direct solliciteren.

Direct solliciteren

Lisette van Cortenberghe

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Lisette van Cortenberghe.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Lisette van Cortenberghe via lisette.van.cortenberghe@inergy.nl