Technische IT startersfunctie

Bijna afgestudeerd en op zoek naar wat jij gaat doen in de wondere wereld die de IT heet? Ga jij graag diep in de techniek en word jij enthousiast als je termen hoort als ‘hosting’, ‘servers’ en ‘databases’ en ben jij er van overtuigd dat hier jouw toekomst ligt? Dan is deze functie iets voor jou!

Als je in ons hechte team aan de slag gaat stort je je diep in de techniek en ga je in korte tijd heel veel leren. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag om je RedHat-certificering te halen, je verdiepen in onze private cloud (IBM PureData Systems/Netezza), de public cloud (Amazon, Azure) en ga ja alles leren over databases, onze gave grote virtuele VMware-omgeving, het in de lucht houden van de techniek achter PostNL’s track and trace, SQL, Puppet, WildFly, LDAP, Shell Scripting, Python, de lijst is eindeloos.

Met al deze kennis die je opdoet word jij een van onze tech guru’s en ga jij tot het uiterste om technische problemen op te lossen om onze klanten verder te helpen. In ons Managed Services Team word je, samen met je 9 collega’s, namelijk verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van ons eigen Inergy hosting- en public cloud platform voor zowel externe als interne klanten. Je werkt nauw samen met deze klanten op hun eigen omgeving, vanuit Woerden. Daarnaast ga je werken zowel met Linux als Windows; een heel divers pakket met veel verantwoordelijkheid dus!

Wat je vol trots aan je vrienden vertelt, waar jij voor in de auto/trein stapt:  

 • Je bent met jouw nieuwe team verantwoordelijk voor ons hostingplatform dat bestaat uit maar liefst 3 co-locaties, 200+ servers en 100+ databases die jij draaiend houdt voor onze klanten,
 • het inrichten van klantomgevingen (servers, applicaties, de hele shebang),
 • het begeleiden van releases van de Inergy-applicaties en ontwikkelde oplossingen en helpt onze ontwikkelaars met jouw kennis van infrastructuur,
 • behandelen en analyseren van klantvragen en technische verstoringen,
 • in productie nemen van ontwikkelde oplossingen.

Eigenlijk ben je technisch applicatiebeheerder, infraspecialist en vraagbaak ineen; een hele diverse functie dus!

Heb jij het in je? 

Jouw inzicht en innoverende spirit vul jij aan met sterke communicatieve vaardigheden en daarnaast herken jij je (grotendeels) in het volgende profiel:

 • Je hebt (bijna) een HBO of WO opleiding afgerond richting technische Informatica, bedrijfskundige informatica, of een vergelijkbare studie,
 • je bent leergierig en ambitieus,
 • je spreekt vloeiend Nederlands en Engels,
 • je bent fulltime beschikbaar en bereid stand-by dienst te draaien.

Wie nodigt je uit?

Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project. Bij ons krijg je letterlijk en figuurlijk de ruimte: een flexibele werkplek en -tijden en een zelfstandige functie.

Naast een marktconform salaris bieden wij onder andere een bonusregeling, 25 vakantiedagen (en de mogelijkheid er meer bij te kopen), een laptop (Mac of Dell) en telefoon van de zaak, een mobiliteitsbudget wat je mag inzetten hoe jij het het liefste hebt en gratis verzorgde lunch en fruit bij ons op kantoor. Daarnaast kan je, als je het durft, na de lunch meedoen aan een zeer fanatiek potje tafelvoetbal.

 • Yorrik
  “Het tofste aan deze functie is dat je heel divers werk hebt. Je doet beheer op verschillende niveaus; zowel functioneel/data-inhoudelijk als op het fysieke infrastructuur niveau, zoals servers en netwerkapparatuur. Ook programmeren we in Python voor automatisering. Daarnaast is het team heel gaaf; we zijn 'a bunch of nerds.'”

  Yorrik

  Hosting architect en beheerder

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande knop kun je direct solliciteren.

Direct solliciteren

Fleur de Beer

Corporate Recruiter

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Fleur de Beer.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Fleur de Beer via fleur.de.beer@inergy.nl