Java Developer

Ga jij harder lopen voor het werken met de nieuwste technologieën? Wil jij je storten op complexe datagedreven schaalbare oplossingen in de cloud? Binnen ons technisch gedreven, hechte team zijn wij momenteel op zoek naar een Java Developer.

Wat je vol trots aan je vrienden vertelt
Als Java Developer ben je, samen met zes collega’s, verantwoordelijk het ontwikkelen (of vervangen) van schaalbare applicaties voor grote klanten. Op het ene moment werk je vanuit Inergy op een project voor de grootste logistieke werkgever van Nederland om te zorgen dat consumenten altijd de laatste informatie over hun pakketjes hebben, of je werkt op locatie bij de klant aan een uitdagende case voor een financiële dienstverlener, waar je doel is om alle informatie over de asset portfolio real-time inzichtelijk te maken. Daarnaast zijn wij momenteel bezig met het ombouwen van traditionele monolithische applicaties naar microservices in Amazon. Help jij ons mee ontdekken?

Je werkt zelfstandig en in teamverband aan uitdagende, uiteenlopende projecten bij ons op kantoor in Woerden en bij de klant. De oplossing wordt op hoofdlijnen aangeleverd maar door jou op detailniveau uitgewerkt. Deze oplossing wordt vervolgens door Inergy gehost of overgedragen aan de klant.

Heb jij het in je?
Wij gaan voor passie en gedrevenheid, maar daarnaast herken jij je (grotendeels) in het volgende profiel:

Je hebt ongeveer 3-5 jaar programmeerervaring en weet wel raad met:

 • Java (EE), bij voorkeur Java 8
 • REST / Webservices;
 • JPA / Hibernate
 • Continuous integration tools (Jenkins / Maven)

Je bent bij ons echt een held als je ook nog kennis meebrengt over:

 • Reactive Programming (Scala / Akka)
 • Continuous delivery met containers (zoals Docker)
 • Cloud platforms (AWS / Azure)
 • NoSQL Database (Cassandra, MongoDB)
 • Web development (HTML5 / Css / AgularJS)
 • TDD en BDD (Cucumber / Jbehave)

Daarnaast ben jij:

 • Een koning in het vertalen van een oplossing naar Java: je krijgt energie van het analyseren van complexe vraagstukken en weet deze te vertalen naar een oplossing, ook al moet je daarvoor de gebaande paden verlaten;
 • Nieuwsgierig naar de nieuwste technologieën en altijd op zoek naar manieren waarop jouw team en jij het werk handiger kunnen aanpakken
 • Enorm leergierig

Wie zijn wij?
Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project. Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost, een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

Naast een goed salaris bieden wij onder andere een bonusregeling, 25 vakantiedagen, de nieuwste laptop en telefoon van de zaak, een mobiliteitsbudget dat je mag inzetten hoe jij het het liefste hebt en een gratis verzorgde lunch en fruit. Daarnaast kan je, als je het durft, na de lunch meedoen aan een zeer fanatiek potje tafelvoetbal.

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande formulier kun je direct solliciteren.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Jouw nieuwe collega Rob Obdeijn over de rol:

 • Rob
  “Inergy is een echte techneutenclub met een relaxte, informele sfeer. Het leuke aan werken bij Inergy is de vrijheid en flexibiliteit die je hebt. In projecten ben je helemaal vrij om samen met je team de beste technologische oplossing te kiezen en daarnaast krijg je alle ruimte om bijvoorbeeld eens aan de slag te gaan met het opzetten van een CD oplossing met Docker, te experimenteren met AWS of eens een conferentie of workshop te bezoeken in binnen- of buitenland.”

  Rob

  Sr Java Developer

Fleur de Beer

Corporate Recruiter

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Fleur de Beer.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Fleur de Beer via fleur.de.beer@inergy.nl