Microsoft BI Developer

Toe aan iets nieuws waar je al jouw gedrevenheid en technische know-how in kan storten? Wij hebben een mooie uitdaging voor jou als ervaren developer om mee te bouwen (pun intended) aan ons nieuwe Microsoft-team. Inergy gaat namelijk de markt verder veroveren met Microsoft Azure. Ga jij ons hiermee helpen?

Wat ga je doen?
We hoeven jou als ervaren ontwikkelaar niet meer te vertellen wat je moet doen, dat weet jij als geen ander! Jij bouwt en regelt het, lekker zelfstandig en gedreven bij ons op kantoor en bij de klant. En aangezien het om onze Microsoft propositie gaat, werk je vanzelfsprekend met de Microsoft stack.

Jouw profiel
Jij bent een ervaren, zelfstandige developer; jij weet hoe alles werkt en anders zoek je dat uit; je gaat tot het gaatje en herkent je (grotendeels) in het volgende profiel:  

  • In ieder geval 2 jaar BI programmeer ervaring 
  • Kennis van SQL server, data-integratie, Azure  
  • Interesse of (nog beter) ervaring met de Microsoft-stack 
  • C# en/of .NET kennis is al helemaal top 
  • Je bent klantgericht, creatief en proactief 
  • Je bent communicatief vaardig en in staat om de wensen van de klant te vertalen naar de techniek

Waarom bij ons?
Laten we eerlijk zijn; je bent gewild en je kan overal aan de slag. Waarom zou je dan voor Inergy kiezen?
Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project. Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost, een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

Naast een goed salaris bieden wij onder andere een bonusregeling, 25 vakantiedagen, Je gereedschap zoals de modernste apparatuur, laptop, tablet bepaal je zelf, Werktijden zijn flexibel, de sfeer is informeel en persoonlijk.

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande formulier kun je direct solliciteren.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Fleur de Beer

Corporate Recruiter

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Fleur de Beer.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Fleur de Beer via fleur.de.beer@inergy.nl