Microsoft BI Developer

Toe aan iets nieuws waar je al jouw gedrevenheid en technische know-how in kan storten? Wij hebben een mooie uitdaging voor jou als ervaren developer om mee te bouwen (pun intended) aan ons nieuwe Microsoft-team. Inergy gaat namelijk de markt verder veroveren met Microsoft Azure. Ga jij ons hiermee helpen?

Belangrijkste werkzaamheden:
We hoeven jou als ervaren ontwikkelaar niet meer te vertellen wat je moet doen, dat weet jij als geen ander! Jij bouwt en regelt het, lekker zelfstandig en gedreven bij ons op kantoor en bij de klant. En aangezien het om onze Microsoft propositie gaat, werk je vanzelfsprekend met de Microsoft stack.

Waarom bij ons?
Laten we eerlijk zijn; je bent gewild en je kan overal aan de slag. Waarom zou je dan voor Inergy kiezen?

Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project. Bij ons krijg je letterlijk en figuurlijk de ruimte: een flexibele werkplek en -tijden en een zelfstandige functie. 

Naast een goed salaris krijg je onder andere een bonus, 25 vakantiedagen, de nieuwste laptop (Mac of Dell) en telefoon van de zaak, een mobiliteitsbudget wat je mag inzetten hoe jij het het liefste hebt en gratis verzorgde lunch en fruit. Daarnaast kan je, als je het durft, na de lunch meedoen aan een zeer fanatiek potje tafelvoetbal. 

Jouw profiel
Jij bent een ervaren, zelfstandige developer; jij weet hoe alles werkt en anders zoek je dat uit; je gaat tot het gaatje en herkent je (grotendeels) in het volgende profiel:  

  • In ieder geval 2 jaar BI programmeer ervaring 
  • Kennis van SQL server, data-integratie, Azure  
  • Interesse of (nog beter) ervaring met de Microsoft-stack 
  • C# en/of .NET kennis is al helemaal top 
  • Je bent klantgericht, creatief en proactief 
  • Je bent communicatief vaardig en in staat om de wensen van de klant te vertalen naar de techniek.

 

 

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande knop kun je direct solliciteren.

Direct solliciteren

Fleur de Beer

Corporate Recruiter

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Fleur de Beer.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Fleur de Beer via fleur.de.beer@inergy.nl