Power BI Consultant

Geloof jij ook in Power BI en zie jij ook dat veel klanten hulp kunnen gebruiken bij het goed toepassen hiervan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als Microsoft Power BI Consultant ondersteun jij organisaties om meer waarde uit hun data te halen.

Wat dat precies betekent?
Je werkt hands-on mee aan de ontwikkeling en onderhoud van Power BI dashboards bij de klant en legt uit hoe Power BI werkt. Dit doe je door het geven van advies, coaching en training.
In je rol als Power BI Consultant analyseer je data en denk je mee met oplossingen voor de klant. De prioriteit leg je bij datgene wat voor de klant belangrijk is.

Heb jij het in je?

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
  • Brede interesse, kennis en ervaring in de dataplatformtechnologieën van Microsoft en de Microsoft data-integratie-, analyse-, rapportage- en presentatie-tooling (SSIS, SSAS, SSRS en specifiek Power BI);
  • Kennis van en ervaring op het gebied van BI, DWH concepten, en BI modelleringstechnieken;
  • Pro-actief en analytisch sterk;
  • In staat om zelfstandig te werken bij de klant;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Bereidheid om te reizen binnen Nederland;
  • Microsoft certificeringen zijn een pré;

Wie zijn wij?
Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling en techniek. De sfeer is informeel en persoonlijk. Wij helpen klanten beter presteren door slim met data om te gaan.
In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen en nieuwe ideeën met elkaar delen. Bij ons krijg je regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project en de mogelijkheid tot het volgen van vakinhoudelijke opleidingen.
Daarnaast vinden wij persoonlijk leiderschap ook belangrijk. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost, een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Iedere Inergiaan kan trainingen volgen binnen dit programma om zo ook te werken aan zijn eigen succes.
Naast een goed salaris bieden wij jou een bonusregeling, 25 vakantiedagen, de modernste apparatuur zoals een laptop en een leaseauto.

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande formulier kun je direct solliciteren.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Tessa Flink

Business Development Manager

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Tessa Flink. Je kan haar op 06 47 92 43 67 altijd bellen.

Bel Tessa Flink op 06 47 92 43 67

Mail Tessa Flink via tessa.flink@inergy.nl