Projectmanager

Ben jij een ervaren projectmanager? Zo eentje waar dingen ‘vanzelf lijken te gaan’? Die vanuit zijn/haar expertise de uitdagende business intelligence-projecten en de verwachtingen van onze klanten managet? En dit doet op een stevige, duidelijke en zelfbewuste manier? Dan ben je een goede aanvulling op ons team!

Jouw functie als Projectmanager
Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van uitdagende BI-oplossingen bij een aantal van onze klanten.
Je geeft leiding aan verschillende projectteams van professionele architecten en developers. Samen met hen zorg je ervoor dat de ontwikkelde oplossingen succesvol worden geïmplementeerd op Inergy’s BI in the Cloud-platform of worden overgedragen aan de klant.
Je werkt zoveel mogelijk met je projectteam bij de klant zodat je de ontwikkelingen op de voet kunt volgen en de behoeften die je daar signaleert weet om te zetten in aanvullende diensten en projecten voor cross- en upselling. Je thuisbasis is ons kantoor in Woerden. Je bent in staat een goede relatie met de klant op te bouwen en te onderhouden zonder ‘de zakelijke kant’ uit het oog te verliezen. Je bent dan ook budget verantwoordelijk.
Binnen Inergy hebben we korte lijnen. Dat moet ook als je snel wilt schakelen en inspelen op ontwikkelingen. Als projectmanager rapporteer je direct aan de operationeel directeur.

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur in de richting Informatica) en bent gecertificeerd in Prince 2, IPMA C/D en Scrum.

Ervaring en skills vinden we belangrijker:

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare projectmanagement ervaring in een ICT omgeving (bij voorkeur BI);
  • Het managen van verwachtingen zit in je genen;
  • Je bent pragmatisch en hebt een collaboratieve werkstijl;
  • Je bent klantgericht en mensgericht, je hebt oog voor de klant maar zeker ook voor de collega’s in je projectteam(s);
  • Je kan goed luisteren en bent communicatief vaardig, open en duidelijk, dat maakt dat mensen weten waar ze aan toe zijn.

Wie zijn wij?
Laten we eerlijk zijn; je bent gewild en je kan overal aan de slag. Waarom zou je dan voor Inergy kiezen?
Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project.
Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost, een interne academie gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

 

 

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande formulier kun je direct solliciteren.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Marlies Vernhout

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Marlies Vernhout.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Marlies Vernhout via marlies.vernhout@inergy.nl