Senior financieel administrateur

Ben je een ervaren administrateur, die een kei met cijfers is en weet je cijfers tijdig te leveren en kan je zelfstandig aan de slag, dan is dit is jouw volgende stap!

Je bent bij ons aan het juiste adres als je het gaaf vindt om veel bewegingsruimte te krijgen en je eigen functie vorm te geven. Deze functie is namelijk nieuw bij ons, samen met twee andere collega’s ben je verantwoordelijk voor complete financiële administratie binnen Inergy. We zijn flink gegroeid naar een middelgrote organisatie en dat betekent dat we aan meer wet- en regelgeving dienen te voldoen.
Ga jij dit helpen regelen?
Daarnaast zijn wij een hardcore data en analytics-club, waar wij business impact realiseren voor klanten d.m.v. data. Hoe mooi zou het zijn als jij deze impact ook voor onze interne rapportages kan realiseren? Dit zijn maar twee van de vele mooie uitdagingen die er liggen binnen een sterk groeiende organisatie met ambitie zoals Inergy.

Wat ga je verder doen?
Als rechterhand van onze Financieel Directeur Alex ben je de eerstverantwoordelijke voor de financiële verslaglegging van de Inergy-groep.
Jij stapt ’s morgens in de trein/auto voor:

 • Helpen afronden transitie naar Exact Globe en Synergy in de cloud.
 • Tijdig opstellen van maandelijkse balans en winst & verlies cijfers.
 • Opstellen en doen van aangiften waaronder omzetbelasting en loonbelasting.
 • Beheer van de licentie administratie..
 • Zelfstandig verrichten van administratieve werkzaamheden.
 • Het bewaken van de eenduidigheid in administratieve processen en eventueel corrigeren daar waar nodig.
 • Het participeren bij audits en opstelling jaarrekening door accountants.
 • Eerste aanspreekpunt van twee administratieve medewerkers.
 • Signaalfunctie richting FD.

Kortom; een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid en kansen waar je ook nog met je voeten in de klei staat.

Wie ben jij?
Wij gaan voor passie en gedrevenheid! Jouw kwaliteitsgerichtheid en analytische aard vul jij aan met sterke communicatieve vaardigheden en daarnaast herken jij je in het volgende profiel:

 • Afgeronde HBO opleiding (in een financiële richting).
 • Relevante werkervaring, het liefst in een organisatie waar licenties, uren en projecten een belangrijke bijdrage zijn aan de bedrijfsomzet.
 • Ervaring met het werken van Exact Globe.
 • Je bent zelfstandig, positief en neemt initiatief.

 Wie zijn wij?
Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project.
Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost, een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Naast een goed salaris bieden wij onder andere een bonusregeling, 25 vakantiedagen, Je gereedschap zoals de modernste apparatuur, laptop, werktijden zijn flexibel, de sfeer is informeel en persoonlijk.

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande formulier kun je direct solliciteren.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Lisette van Cortenberghe

Corporate Recruiter

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Saskia Strijk.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Lisette van Cortenberghe via lisette.van.cortenberghe@inergy.nl