Software Architect

Ligt jouw passie bij techniek en vind je het leuk om complexe technische uitdagingen aan te gaan? Wij hebben een mooie uitdaging voor jou als Software Architect.

Jij realiseert je dat vernieuwende inzichten, wendbaarheid en een passie voor technologie en innovatie, essentieel zijn in een vakgebied dat nooit stilstaat. Binnen de open en informele bedrijfscultuur zijn je ondernemende collega’s net zo bereid als jij om kennis en ervaring te delen en elkaar te inspireren.

Ben jij de ervaren Software Architect die ons projectteam komt versterken om mee te bouwen aan één van de core-producten van Inergy! Ga jij ons hiermee helpen?

Wat ga je doen?
Als Software Architect ben je, samen met tien collega’s, verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een complexe Saas-applicatie. Oog voor detail en aandacht voor usability is een must. We innoveren in hoog tempo.

Wie ben jij?
Jij bent een ervaren, zelfstandige Software Architect, die goed in een team kan opereren. Je staat bekend om je brede kennis van beschikbare technologische oplossingen.Je bent kritisch, creatief en je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen op je vakgebied en herkent je (grotendeels) in het volgende profiel:

  • 5-10 jaar ervaring als software-architect in een groeiende ICT. dienstverlener met saas-producten en/of diensten.
  • Aantoonbare ervaring in het inhoudelijk sturen van web-based – productdevelopment teams van ca 5-15 fte over verschillende producten.
  • Grondige kennis van .Net en Azure.
  • Ervaring met client-server applicatie-ontwikkeling.
  • Ontwikkelervaring in minimaal twee populaire Saas-applicatie
  • Bekend met meer dan 1 software development methodologie.
  • Affiniteit met BI en analytics architectuur en technologie, ervaring een pré.
  • Bekend met informatiebeveiliging in software-ontwikkeling en hoe deze te mitigeren.
  • Ervaren in het omzetten van een gebruikersvraag naar specificaties voor een oplossing.

Wie zijn wij?
Laten we eerlijk zijn; je bent gewild en je kan overal aan de slag. Waarom zou je dan voor Inergy kiezen?
Als je bij Inergy aan de slag gaat, merk je meteen waar het bij ons om draait. Alles is gericht op kennisdeling, innovatie en gave techniek. In IT gaan de ontwikkelingen razendsnel. Daarom is het ontzettend belangrijk dat we elkaar blijven uitdagen, nieuwe ideeën met elkaar delen en ook: afscheid durven nemen van oude ideeën. Je krijgt daarom uitgebreide opleidingsmogelijkheden en er zijn regelmatig inspirerende kennissessies waar een collega vertelt over de successen en valkuilen van een project.
Naast het volgen van meer technische, vakinhoudelijke trainingen, is persoonlijk leiderschap ook belangrijk voor jouw succes. Om dat mogelijk te maken is er Inergy Boost, een academy gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

Kom jij ons team versterken?

Via onderstaande knop kun je direct solliciteren.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Lisette van Cortenberghe

Corporate Recruiter

Meer weten over deze functie?

Stuur via onderstaand formulier je vraag of neem voor meer informatie contact op met Lisette van Cortenberghe.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Lisette van Cortenberghe via lisette.van.cortenberghe@inergy.nl